Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Mazeret Sınavı Başvuruları

11.11.2022

Mazeret Sınavları Başvuru Koşulları

• Mazeret Sınavları 10-17 Aralık 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Mazeret sınavı takvimi Üniversitemiz web sitesinde ayrıca ilan edilecektir.
  •
  • Mazeret Sınavı Başvuruları şahsen(elden) Fakülte Sekreterliğine yapılacaktır. (E posta ile gelen başvurular kabul edilmeyecektir.)
  •
  • Sadece Sınav çakışması veya Sağlık raporu sebebiyle sınavlara katılamayan öğrenciler mazeret sınavı başvurusunda bulunabilirler.
  •
  • Sınav şekli Ödev/Proje olan derslere mazeret sınavı yapılmayacaktır.
  •
  • Stüdyo derslerinin mazeret sınavları yapılmadığından bu dersler için başvuru yapılmayacaktır. (Stüdyo dersleri için tıklayınız.)
  •
  • Sınav tarihi itibariyle 5 iş günü içerisinde mazeret sınavı başvurusunda bulunulması gerekmektedir. (5 iş günü geçen başvurular kabul edilmeyecektir.)

*Sağlık raporu veya sınav çakışması gibi haklı ve geçerli mazereti bulunmayan öğrencilerin, mazeret başvuruları kabul edilmeyecektir.

Mazeret Sınavı Başvuru Formu için Tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 16/12/2022 - 15:44