Erasmus 2022 Projesi Ön başvuru Sonuçları

23.03.2022

Erasmus 2022 Projesi ön başvuru sonuçları açıklanmıştır.

Ön başvuru ilanında açıklandığı üzere programlar/bölümler için belirlenen kontenjanlar mevcuttur. Belirlenen kontenjan sayısından fazla sayıda başvuru yapılan programlarda / bölümlerde genel ağırlıklı not ortalaması (GANO) sıralamasına göre sıralama yapılmıştır. Kontenjan fazlası başvurusu olan öğrenciler listede kırmızı renk ile belirtilmiştir.

YDS/YÖKDİL sonucu sunanlar sınav listesinde yer almamakta olup açıklanan sonuç listesinde yer alacaktır.

Ön başvuru sonuç listesi için tıklayınız.  (Sınava girecek öğrenciler de belirtilmiştir)

Sınav iki aşamalı gerçekleşecektir.

İlk yazılı sınav 26.03.2022 tarihinde saat 09:00 da Kavacık Kuzey yerleşkesinde yüz yüze yapılacak olup sınav süresi 09:00-12:00 arasıdır. İkinci sınav sözlü (speaking) sınav formatında olacak olup aynı gün (26.03.2022) 14:00’dan itibaren Microsoft teams üzerinden online olarak gerçekleşecektir.

Yazılı sınava giren herkes sözlü sınava da girmesi gerekecektir. Sınav değerlendirmesi: %80 yazılı sınav sonucu + %20 sözlü (speaking) sınav sonucu olacak şekilde hesaplanacaktır.

26 Mart 2022’de gerçekleşecek sınavla ilgili detaylı bilgilendirme sınava girilecek derslik, TEAMS sistemi üzerinden yapılacak sözlü (speaking) sınavına dair liste ve saat detaylarıhttps://dilokulu.medipol.edu.tr/?lang=tr sayfasında yapılacaktır.

Teams’te gerçekleşecek sözlü sınava kendi cep telefonunuzdan veya laptopunuzdan girebilirsiniz. Sözlü sınav boyunca kameranız ve mikrofonunuz açık olmalıdır.

Sınav sonuçları 30 Mart 2022’de açıklanacaktır. Sonraki süreçlere dair bilgilendirme bu tarihteki duyuruda yer alacaktır.

İletişim: [email protected]

Son Güncelleme Tarihi: 19/10/2022 - 11:01