Eğitim Fakültesi’nin 24 Kasım Öğretmenler Programı

28.11.2022

Eğitim Fakültesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı dahilinde, fakültesindeki öğretim elemanları ve öğrencileriyle bir araya geldi. Yapılan program, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Servet BAYRAM’ın konuşmasıyla başladı.

Sonrasında Okul Öncesi Öğretmenliği Programı’ndan Dr.Öğr.Üyesi Işık Sabırlı ÖZTUŞ’un “KÜRESELLEŞME VE DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜN YENİLİKÇİ ÖĞRENME VE ÖĞRETİM BAĞLAMINDA YANSIMALARI” adlı konuşmasıyla devam etti.

Ardından, İlköğretim Matematik Öğretmenliği programından Dr. Öğr.Üyesi Esra YEMENLİ’nin “ELEŞTİREL DÜŞÜNME VE SORGULAMA” başlıklı konuşmasıyla sürdü.

Son olarak, İngilizce Öğretmenliği Programı’ndan Arş.Gör. Cemil Gökhan KARACAN, “EĞİTİMDE SANAL GERÇEKLİK” başlıklı konuşmasıyla programı sonlandırdı.

Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Organizasyon: Eğitim Fakültesi

Sunucu: Aleyna DÖNEK (İngilizce Öğretmenliği 4. Sınıf Öğrencisi)

Fotoğrafçı: Sevcan YİĞİT (İngilizce Öğretmenliği 4. Sınıf Öğrencisi)

Sanal Gerçeklik Deneyimleyicisi: Birkan ABACI (İngilizce Öğretmenliği 1. Sınıf Öğrencisi)