Eğitim Fakültesi Programlarına Eski Kayıtlı (YKS, DGS, ÇAP, YATAY GEÇİŞ) öğrencilerin Muafiyet Başvuru İşlemleri

28.09.2023

Eğitim Fakültesi Programlarına Eski Kayıtlı (YKS, DGS, ÇAP, YATAY GEÇİŞ) öğrencilerimizin muafiyet başvurularını 28 Eylül-03 Ekim 2023 tarihleri arasında aşağıdaki e-posta adreslerine, başvuru formunu doldurarak ıslak imzalı olarak pdf dosya şeklinde göndermeleri gerekmektedir.

NOT: Son başvuru tarihinden sonra gelen başvurular işleme alınmayacaktır.

Muafiyet Başvurusu Esnasında Gönderilecek Evraklar

• Resmi Transkript (E-İmzalı veya Islak İmzalı Mühürlü)
  • Ders İçerikleri (Sadece muafiyeti talep edilen dersin içeriğinin gönderilmesi gerekmektedir.).

*  Muafiyet Başvuru Formu İçin Tıklayınız. (Formun eksik olarak doldurulmaması, öğrencinin daha önce alıp başarılı olduğu ve karşılığında muaf olmak istediği dersleri kodları AKTS ve Başarı notu ile birlikte eksiksiz doldurması gerekmektedir. Çok fazla ders saydırmak isteyen öğrenciler muafiyet formundan birden fazla çıktı alabilirler).

*** Fakültemiz programlarında okutulan derslere üniversitemiz web sitesinden aşağıdaki şekilde ulaşabilirsiniz.

Akademik→ Eğitim Fakültesi-Bölümler→(Örn) İlköğretim Matematik Öğretmenliği→Program Bilgileri→Ders Planı ve AKTS kredileri→Ders listesi(pdf).

*** Her öğrenci kayıtlı olduğu bölümün mail adresine başvuruda bulunmalıdır.

İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı için: [email protected]

İngilizce Öğretmenliği Programı için: [email protected]