Eczacılık Fakültesi 3. ve 4. Sınıf Öğrencilerimizin Dikkatine!

24.03.2022

Eczacılık Fakültesi 3. ve 4. Sınıf Öğrencilerimizin Dikkatine!

duyuru1

2021-2022 Eğitim-öğretim yılı Yaz dönemi için geçerli olan bir karar ile Yaz Dönemi Staj adı altında İstanbul İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı hastanelerde staja göndereceğimiz öğrencilerimizin müfredatında staj var ise Cumhurbaşkanlığı altında Ulusal Staj bir diğer adı ile Kariyer Kapısı üzerinden öğrencinin şahsi başvurusu ile gerçekleşmektedir. Öğrencilerimiz, Mebis sisteminden erişim sağlayabilirler son gün ise 31 Mart 2022' dir.

(Kariyer Kapısı üzerinden başvurulan stajlar öğrencinin kendi takibindedir. Bu stajın yapılacağına dair bir kesinlik yoktur ve hangi tarih aralığında staja başlayacağı ise net değildir.)

Öğrencilerimizi Ulusal Staj başvuruları ile ilgili bilgilendirmek amacıyla aşağıdaki linkler paylaşılmıştır.

Ulusal Staj hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyen öğrencilerimiz için T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin web sitesi linki de ayrıca paylaşılmıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 15/12/2022 - 12:52