BAP Lisansüstü Teşvik Bursu Başvuru Tarihleri

29.01.2024

Bilindiği üzere üniversitemizde Lisansüstü eğitim alıp tam zamanlı çalışan başarılı öğrencilerimizi teşvik etmek amacıyla “BAP Lisansüstü Teşvik Bursu” desteği sağlanmaktadır.

Lisansüstü teşvik bursu, tüm öğrencilerimize açık olmayıp, sadece üniversitemizin araştırma merkezlerinde ve anabilim dallarında tam zamanlı olarak görevli olan öğrencilerimize özeldir.

Bununla birlikte, tam zamanlı görev alsa dahi, mesleki unvan kazandıran branşlarda (TUS, DUS, Ortodonti, Periodontoloji, Endodonti, Ağız Diş ve Çene Cerrahisi, Protetik Diş Tedavisi, Restoratif Diş Tedavisi, Klinik Psikoloji, Klinik Eczacılık, Bilişsel Rehabilitasyon, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp) okuyan veya hala özel öğrenci statüsündeki öğrencilerimiz bu desteğin kapsamı dışındadır.

BAŞVURU TARİHİ: 29 Ocak – 11 Şubat 2024

Detaylı bilgi için BAP Uzman Yardımcısı Hande Betül ASLANOĞLU’ na ([email protected] , Dahili: 1614 ) ulaşabilirsiniz.

Öğrencilerimizin başvurularını almak için MEBİS’te İngilizce ve Türkçe girişe imkân sağlayan ayrı form hazırlanmış olup, bu forma MEBİS’e giriş yaptıktan sonra aşağıda görüldüğü üzere menüden erişebileceklerdir.

Bu formu ders seçimi yapan ve danışman onayı alan öğrencilerimiz görebilmektedir. Bu nedenle yukarıda belirttiğimiz şartları sağlayan ve bursa hak kazanabilecek olan öğrencilerimizin geç kalıp mağduriyet yaşamamaları için lütfen öğrencilerimizi ders seçim ve danışman onayı aşamalarını hızlıca tamamlamaları ve doldurmaları gereken başvuru formu hususunda bilgilendiriniz.

Teknik bir sorunla karşılaşmanız halinde lütfen hem [email protected] adresine; hem de [email protected] adresine bildiriniz.

BAP Lisansüstü Teşvik Burs Başvuruları 29 Ocak – 11 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Belirtilen tarihler dışında yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyeceğinden burs başvurusu yapacak öğrencilerimizin ve danışmanlarının daha dikkatli olmasını rica ederiz.

Saygılarımızla.

Son Güncelleme Tarihi: 29/01/2024 - 17:16