11.04.2025
2025 – 2026 AKADEMİK YILI
ERKEN KAYIT İNDİRİMİ
Üniversitemizin ön lisans ve lisans programlarına kayıtlı öğrencilerimizin 2025 – 2026 akademik yılı öğrenim ücretleri belirlenmiştir. Öğrenim ücretlerinizi MEBİS ödeme bilgileri sayfasından öğrenebilir ve çevrim içi olarak ödeyebilirsiniz.
Erken kayıt indiriminden yararlanacak öğrencilerimizin 21 Nisan – 02 Mayıs 2025 tarih aralığında gerçekleştirecekleri peşin ödeme tutarları %15 indirimli olacaktır. Bu ayrıcalıktan yararlanmak isteyen öğrencilerimizin öğrenim ücretlerini belirtilen tarih aralığında peşin veya kredi kartı ile tek seferde (Taksitsiz) ödemeleri gerekmektedir.
Erken kayıt yenileme döneminde kayıt yenilemeyen öğrencilerimiz için Normal Kayıt Yenileme 08-19 Eylül 2025 tarihleri arasında yapılacaktır.
Kredi kartı ile ödeme gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimizin MEBİS hesapları üzerinden ödeme işlemleri ekranını kullanmaları gerekmektedir. Ödeme işlemleri ekranından birden çok kredi kartı ile ödeme yapmanız mümkündür. Kredi kartı ile ödeme işlemleri sadece MEBİS üzerinden yapılmaktadır.
Havale, EFT veya nakit ödeme gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimizin üniversitemizde nakit tahsilat yapılmaması sebebiyle ilanda yer alan banka hesap bilgilerini kullanmaları ve ödemelerini üniversitemiz banka hesaplarına gerçekleştirmeleri gerekmektedir.
2019-2020 ve takip eden akademik yıllarda yurt dışı kontenjandan üniversitemize kaydolan ön lisans ve lisans programları öğrencilerimiz erken kayıt indiriminden yararlanamayacaklardır.
İstanbul Medipol Üniversitesi Banka Hesap Numarası
TÜRKİYE HALK BANKASI - TL
MARMARA KURUMSAL ŞUBE: 1451
HESAP NO (TL): 16 1000 26
IBAN NO (TL):TR57 0001 2001 4510 0016 1000 26
ALICI ADI: İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ
Önemli Not:
Ödemelerini havale, EFT ve nakit olarak gerçekleştirecek öğrenci ve velilerimizin; dekontlarının açıklama kısmına öğrenci T.C. kimlik numarası, Ad ve Soy ad yazmaları önemle rica olunur.
Ayrıntılı Bilgi için: 444 85 44
Son Güncelleme Tarihi: 07/05/2025 - 11:17