Ana içeriğe atla

2022-23 İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavı Sonuçları

23.09.2022

2022-23 İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavı sonuçlandırılmıştır. Öğrenciler sonuçlarını MEBIS üzerinden görüntüleyebilir. Sonuçları 75 ve üzeri olan öğrenciler hazırlıktan muaf olacaktır. MEBIS üzerinden muaf görünmeleri gün sonunda sınav kapatıldığında gerçekleşecektir. MEBIS’e erişim sağlayamayan öğrencilerin sınav sonuçlarını öğrenmek için MEBIS’lerinin açılmasını beklemeleri gerekmektedir.

Hazırlık okuyacak öğrencilerimiz için 26.09.2022 tarihinde dilokulu.medipol.edu.tr sitesinde oryantasyon videoları paylaşılacaktır. Öğrencilerin çevrimiçi olarak bu videoları izlemeleri gerekmektedir. Pazartesi günü okula gelmelerine gerek yoktur.

Hazırlık okuyacak öğrenciler için 27.09.2022 Salı günü saat 10.00’da Seviye Belirleme Sınavı yapılacaktır. Öğrencinin Hazırlık eğitimi boyunca yerleştirileceği seviyenin belirleneceği bu sınava öğrencilerin kesinlikle katılması gerekmektedir.Seviye Belirleme Sınavı bir muafiyet sınavı değildir; bu sınav ile hazırlık eğitiminden muaf olmak mümkün değildir. Daha sonra seviyeler arası geçiş mümkün olmadığından öğrencilerin doğru seviyeye yerleştirilmesi adına bu sınavı kendi bilgileriyle tamamlaması önem arz etmektedir.

Seviye Belirleme Sınavı sonrasında öğrenci sınıf listeleri dilokulu.medipol.edu.tr sitesinde ilan edilecektir. Çarşamba günü itibariyle dersler sınıf listeleri ile birlikte ilan edilecek programa uygun şekilde işlenecektir.

Son Güncelleme Tarihi: 04/05/2023 - 09:42