"Beykoz'un Evleri Sıfır Atığın Temeli Projesi"nin tanıtımı ve açılışı yapıldı!

20.04.2022

Beykoz’da “Sıfır Atık” hedefleri doğrultusunda üniversitemiz bünyesinde eğitim ve seminerler alacak çevre gönüllüsü kadınlarla yürütülecek “Beykoz'un Evleri Sıfır Atığın Temeli Projesi” başladı.

"Beykoz'un Evleri Sıfır Atığın Temeli Projesi"nin tanıtımı ve açılışı 31.03.2022 tarihinde Kavacık Yaşam Merkezi’nde düzenlenen toplantı ile yapıldı. Bu toplantıya İstanbul Medipol Üniversitesi, Çevre ve Atık Yönetimi Ofisi Yönetici ve Öğretim Görevlileri, Beykoz Kaymakamı, Beykoz Belediye Başkanı, Beykoz Kent Konseyi temsilcileri, ilçe protokolü ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

İstanbul Medipol Üniversitesi, Beykoz Belediyesi, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Beykoz Kent Konseyi işbirliği ile hayata geçen bu proje ile Beykozda Sıfır Atık, Çevre bilici, Enerji verimliliği  gibi konularda toplumsal farkındalıklar oluşturularak evlerden daha fazla kaliteli ve kontrollü atıkların çıkması ve toplanması sağlanacak.

İstanbul Medipol Üniversitesi, Çevre Yönetimi Ofisi Yöneticileri dünyanın kaynaklarının sınırlı olduğunu anlatmak ve toplumda sürdürülebilir çevreyi yaşam biçimi haline getirmek amaçıyla yer aldıkları bu projeye protokol kapsamında İstanbul Medipol Üniversitesi adına her türlü desteği vereceklerini söyledi.

açılış

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2024 - 16:32