"Beykoz'un Evleri Sıfır Atığın Temeli Projesi"nin eğitimleri tamamlandı!

01.06.2022

Beykoz’da “Sıfır Atık” hedefleri doğrultusunda üniversitemiz bünyesinde çevre gönüllüsü kadınlarla eğitimlerimizi tamamladık. "Gönüller Bir Atıklar Ayrı Olsun"

"Beykoz'un Evleri Sıfır Atığın Temeli Projesi"nin eğitimleri 23.05.2022 ve 25.05.2022 tarihinde çevre gönüllüsü kadınlarımız ile İstanbul Medipol Üniversitesi Kavacık Güney Kampüsünde tamamlandı. Eğitimlerini tamamlayan çevre gönüllüsü kadınlarımıza İstanbul Medipol Üniversitesi, Çevre Yönetimi Ofisi Yönetici ve Öğretim Görevlileri, Beykoz Kaymakamı, Beykoz Belediye Başkanı Yardımcısı, Beykoz Kent Konseyi temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri eşliğinde sertifikaları teslim edildi.

İstanbul Medipol Üniversitesi, Beykoz Belediyesi, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Beykoz Kent Konseyi işbirliği ile hayata geçen bu proje ile Beykozda Sıfır Atık, Çevre bilici, Enerji verimliliği  gibi konularda toplumsal farkındalıklar oluşturularak "Gönüller Bir Atıklar Ayrı Olsun" sloganıyla evlerden daha fazla kaliteli ve kontrollü atıkların çıkması ve toplanması sağlanacak.

plaket

Son Güncelleme Tarihi: 26/01/2023 - 17:16