Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Muafiyet Başvuruları

18.02.2022

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Muafiyet Başvuruları

sağlıkduyuru2

Meslek Yüksekokulumuzun programlarında öğrenim gören öğrenciler muafiyet başvurularını 18-22 Şubat 2022 tarihleri arasında [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir.

Muafiyet Başvurusu İstenen Evraklar

• Başvuru Formu (ıslak imzalı hali taranmış)

• Resmi Transkript (E-İmzalı veya Islak İmzalı Mühürlü)

• Ders İçerikleri (Onaylı)

• Muafiyet Başvuru Formu İçin Tıklayınız.(Formun eksiksiz olarak doldurulması öğrencinin daha önce alıp başarılı olduğu ve karşılığında muaf olmak istediği dersleri kodları AKTS ve Başarı notu ile birlikte eksiksiz doldurması gerekmektedir). Muafiyet formunda eksik veya hatalı yazılan dersler işleme alınmayacaktır.

** Meslek Yüksekokulumuz programlarında okutulan derslere üniversitemizin web sitesinden aşağıdaki şekilde ulaşabilirsiniz.

www.medipol.edu.tr

Not: 1. Sınıfta okumakta olan öğrenciler 1.sınıf güz ve bahar dönemleri dersleri için, 2. sınıfta okumakta olan öğrenciler ise tüm dönemlerdeki dersleri için muafiyet başvurusunda bulunabilirler.

Son Güncelleme Tarihi: 15/12/2022 - 13:48