Kurucu'dan

Dış paydaşlar, Sosyal Bilimler MYO için bir araya geldi

İstanbul Medipol Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen ‘Dış Paydaşlar-2’ toplantısında medya, turizm, finans ve otomotiv sektörlerinden yöneticiler akademisyenlerle bir araya geldi.

7.05.2019
Dış paydaşlar, Sosyal Bilimler MYO için bir araya geldi

İstanbul Medipol Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından ‘2.Dış Paydaş Toplantısı’ gerçekleştirildi. MYO öğrencilerinin staj ve istihdam olanaklarının konuşulduğu toplantıya Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Rana Atabay Kuşçu, Ciner Medya Grubu İnsan Kaynakları Grup Başkanı Dr. Erkan Ataman, ANEX Tur İnsan Kaynakları Direktörü Eyüp Kömeçoğlu, İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi Numan Hocaoğlu, Optimum Otomotiv İnsan Kaynakları Direktörü Özkan Başak, Talent Management Solutions Kurucu Ortağı Songül Sancaktar ve Sosyal Bilimler MYO Bölüm Başkanları katılım gösterdi. SBMYO Müdürü Doç. Dr. Rana Atabay Kuşçu’nun genel bilgilendirme sunumuyla başlayan toplantıda ayrıca SBMYO öğrencilerimizle yapılan ‘Mesleki Yönelim Araştırması’ sonuçları değerlendirildi. Dış paydaşlar ise öğrencilerin iş ve kariyer beklentilerine dair fikirlerini sundu. Toplantı, Doç. Dr. Rana Atabay Kuşçu’nun katılımcılara teşekkür belgelerini ve plaketlerini takdimi ile sona erdi.