İş Hayatına Medipol'de İlk Adım

Makbule Ceren Gültüter

Öğrenciyken oturduğum sıraların karşısında, bana yol gösteren hocalarım gibi olabilmek için çalışma hayatıma ve aynı zamanda eğitimime devam ediyorum.

“Geleceğime dair verdiğim önemli kararlardan biri üniversite tercihiydi. Hayallerimi gerçekleştirme hevesi ve gelecek için taşıdığım korkularımla kendim için doğru olan adımı atabilmem gerekiyordu. Sağlam bir akademik eğitim kadar kültürel ve sosyal birikimlere sahip olmayı da önemsiyordum. İlk öğrencilerinden biri olduğum ve dereceyle mezun olduğum Hukuk Fakültesi’ni tercih döneminde ziyaret ettiğimde akademik kadronun güçlülüğünden etkilenmiştim. Şimdi Hukuk Fakültesi’nden 2015’te mezun olmuş birisi olarak, öğrenciyken oturduğum sıraların karşısında, bana yol gösteren hocalarım gibi olabilmek için çalışma hayatıma ve aynı zamanda eğitimime devam ediyorum.”

Ufuk Karatoprak

“İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü dördüncü sınıf öğrencisiyim. Sağlık Kültür ve Spor Dairesi’nde fotoğrafçı olarak görev yapıyorum. Eğitimim devam ederken mesleki pratiğimi geliştiriyorum. Kendimi geliştirmemi sağlayan bir işte, aldığım teorik eğitimleri hemen pratik edebiliyorum. Hem okul hem iş ikisini aynı anda sürdürmek yorucu olsa da gelecek adına adımlar atıyorum. Aynı zamanda Medipol’ün öğrencilere tanıdığı bütünleşik yüksek lisans hakkına başvurarak mezun olduğumda iki diploma birden sahibi olmayı hedefliyorum. Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu’nun çalışanlarının eğitimine verdikleri önem takdire şayan.”

Gözde Gür

Medipol Ailesi yetiştirdiği öğrencilere kapıları sonuna kadar açıyor, bunu yaşayarak tecrübe ettim.

“2015 yılında İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimler Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nden mezun oldum. Mezuniyetin ardından ilk iş deneyimimi Medipol MEGA Üniversite Hastanesinde yaşadım. Koroner yoğun bakım bölümünde üç yıl hemşire olarak çalıştım. Aynı zaman dilimi içinde burslu olarak Hemşirelik Halk Sağlığı bölümünde tezli yüksek lisansımı tamamladım. Yüksek lisansın ardından İstanbul Medipol Üniversitesi Genetik Tanı Merkezinde mesleğime devam ediyorum. Sağlıkta ilklere imza atan bir kurumda çalışmak benim için gurur verici.”

Tuğçe Saygılı

İstanbul Medipol Üniversitesinde verilen eğitimler öğrencileri sektöre donanımlı, özgüvenli ve tecrübeli olarak hazırlıyor.

“İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü’ndeki eğitimimi 2015 yılında başarıyla tamamladım. Mezun olduktan sonra Medipol Üniversitesi S.U.A.M. Vatan Kliniklerinde ‘Hasta Hakları ve Hasta Hizmetleri Sorumlusu’ olarak 2 yıl görev yaptım. Şu anda ise İstanbul Medipol Üniversitesi iş güvenliği biriminde takımın bir parçasıyım. İstanbul Medipol Üniversitesi’nde verilen eğitimler öğrencileri sektöre donanımlı, özgüvenli ve tecrübeli olarak hazırlıyor. Mezun olduktan sonra ise istihdam konusunda öğrencilerine destek sağlaması bu kurumun büyük avantajlarından. Bu kurumun öğrencisi ve çalışanı olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.”

Ekleme Tarihi: 11/04/2022 - 13:55Son Güncelleme Tarihi: 01/08/2022 - 15:26