Sağlık Kültür ve Spor Dairesi

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Üniversitemizin sağlıklı yaşam, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerinden ve üniversite tanıtımlarından sorumlu birimi olan Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, sağlıklı ve dinamik bir üniversite ortamı sağlayarak, kültürel çeşitlilik, sanatsal donanım, aktif yaşam, bireysel gelişim, toplumsal katkı, birlik ve dayanışmaya pozitif bir etki yaratmayı ve marka değerini güçlendirmeyi hedefler.

Bu yaklaşım çerçevesinde;

Sağlık hizmetleri kapsamında; Beslenme ve Diyet Merkezi, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi ve Mediko-Sosyal hizmetleri verilmektedir.

Kültürel faaliyetler kapsamında; akademik, idari birimlerin bilimsel ve sosyal faaliyetleri ve öğrenci kulüpleri etkinlikleri organize edilmektedir.

Spor faaliyetleri kapsamında; üniversite spor takımları oluşturulmakta ve sportif aktiviteler düzenlenmektedir.

Tanıtım faaliyetleri kapsamında; aday öğrenciler ve ilişkili çevrelerde üniversitenin bilinirliğini arttıracak faaliyetlerde bulunur.

Güler yüzlü, kapsayıcı, ulaşılabilir ve sürekli gelişim halinde olma ilkeleri ile; kullanıcı deneyimini sürekli iyileştirmeyi, etkili iletişim kurmayı, çeşitliliği destekleyerek herkesin dahil olduğu bir ortam oluşturmayı ve değişen ihtiyaçlara hızlı ve esnek bir şekilde adapte olmayı amaçlıyoruz.

Ekleme Tarihi: 19/04/2022 - 14:40Son Güncelleme Tarihi: 20/02/2024 - 15:25