İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi

İstanbul Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi’ne hoş geldiniz.

Fakülte olarak uluslararası standartlarda yüksek kaliteli bir eğitim verme anlayışını temel alıyor ve sizleri mezuniyet sonrası yaşama henüz üniversite döneminde hazırlamayı hedefliyoruz. Nitekim gerek ülkemizin hızla büyüyen dinamik işgücü, gerekse iş dünyasında artmakta olan rekabet, başarıya ulaşmak isteyen gençlerin kendilerini ayrıştırmalarını kaçınılmaz kılıyor. Bunu başarabilmek üniversite yıllarında sunulan imkânlar ve bunlardan en üst düzeyde faydalanma ile mümkün.

O halde;

Yabancı dile hakim olarak uluslararası deneyimlere kapı aralayan “küresel” perspektifle mezun olmak istiyorsanız, Sektör ile geliştirdiğimiz güçlü koordinasyon sayesinde iş hayatına hazır olarak mezun olmak istiyorsanız, Fakültemiz bünyesindeki program zenginliği ve esneklik sayesinde, bölümler arası geçiş ve çift ana dal programlarından yararlanarak kariyerinize kendiniz yön vermek istiyorsanız, Birebir mentorluk yaklaşımı sayesinde, kariyer planlamasının yanı sıra, sosyal gelişim desteğiyle kendi geleceğinizi inşa etmek istiyorsanız fakültemiz en doğru adres olacaktır.

Kariyer yolculuğunuzun bu önemli adımında;

ABD, İngiltere ve Türkiye’nin seçkin üniversitelerinde eğitim görmüş, Yüksek akademik donanım ve deneyimin yanı sıra; finans piyasalarından bankacılığa, insan kaynaklarından sigortacılığa, özel sektörden kamu sektörüne, STK’lardan düşünce kuruluşlarına, ilgili alanlarda yetkin ve etkili bir deneyime sahip, Sektörün önde gelen oyuncuları ile aktif projeler yürüten güçlü eğitim kadromuz size eşlik edecektir.

Üniversitemize adım attığı günden itibaren geleceğe güvenle bakan ve geleceği inşa edecek gençleri yetiştirecek olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu süreçte sizleri de aramızda görmek isteriz.

Prof. Dr. Gökhan SİLAHTAROĞLU
Dekan

Fakültemiz uluslararası düzeyde katma değerli bilgi üretmek ve yaymak ile birlikte öğrencilerine çalışan ve vatandaş olarak hayat boyu anlam ifade eden öğrenme deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Programlarımızın temelini evrensel ve sosyal sorumluluk anlayışı ile kişisel gelişim, takım çalışması ve öğrenmeyi öğrenme gibi 21.yüzyıl becerileri oluşturuyor. Bununla birlikte reel sektörle iç içe planlanan uygulamalı program ve stajlar ile iş dünyasının ihtiyaç duyduğu gerekli yetkinlikleri kazandırıyoruz

Kalitemiz Uluslararası Akreditasyon İle Tescillendi

İstanbul Medipol Üniversitesi, eğitimlerinin kalitesini göstermek için programlarını ulusal ve uluslararası kuruluşların denetimine açarak akredite ettiriyor. Bu kapsamda merkezi Almanya’da bulunan FIBAA, (The Foundation for International Business Administration Accreditation) İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesinin pek çok programını akredite etti.

Kalitesi uluslararası akreditasyonla tescillenmiş programlarımız, öğrencilere gelecekte yurt içi ve yurt dışında yapmayı planladıkları lisansüstü eğitimleri ve kariyerleri için önemli avantajlar sunuyor.

FIBAA, ders kazanımlarına, program içerikleri oluşturulurken paydaşların görüşünün dikkate alınmasına ve mezunların iş bulabilirliğine de önem veriyor. Fakültemizde ders içerikleri ve derslerin işlenme yöntemi, öğrencilere sadece öğrenim değil, aynı zamanda deneyim ve kişisel gelişim imkânı da sunuyor.

işletmeveyönetimbilimlerifakültesi

İşletme Ve Yönetim Bilimleri Fakültesi 2023-2024 Güz Dönemi Üç Ders Sınav Takvimi

29 Şubat 2024

İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi 2023-2024 Bahar Dönemi Ders Programı