UTF öğrencileri beyaz önlüklerini giydi

16.04.2024

İstanbul Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi öğrencileri, beyaz önlüklerini giydi.

1

İstanbul Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi öğrencileri için ‘Beyaz Önlük Giyme Töreni’ düzenlendi. Güney Kampüs Konferans Salonu’nda yapılan törene Uluslararası Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Taştekin, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Mesut Yılmaz ve Prof. Dr. Zübeyir Bayraktaroğlu başta olmak üzere akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.  İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açış konuşmasını Prof. Dr. Mesut Yılmaz gerçekleştirdi. Beyaz önlük giymenin tıp öğrencisi için hekimlik yolunda önemli basamaklardan biri olduğunu ifade eden Yılmaz; hekimlerin kaliteli, samimi, güvenilir, merhametli ve işini iyi yapan insanlar olması gerektiğini savundu. Uluslararası Tıp Fakültesinin YKS’de derece yapan öğrencilerin adresi olduğunu ifade eden Yılmaz, bilim insanı yetiştirme misyonuyla yollarına devam ettiklerini söyledi. TEPDAD tarafından yapılan değerlendirme sonucu 2030 yılına kadar akredite olduklarını vurgulayan Yılmaz, tıp eğitiminde kalite standartlarını yükselterek öğrencilere en iyi eğitim deneyimini sunmaya devam edeceklerini belirtti. Tören, öğrencilerin hazırladığı müzik dinletisi ve dans gösterisiyle sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 17/04/2024 - 14:21