Kurucu'dan

İMÜFEST’19’ Yalın’la kapanış yaptı

İMÜFEST’19’un kapanış gününde sahne alan pop müziğin sevilen ismi Yalın öğrencilerimize unutulmaz anlar yaşattı.

5.05.2019
İMÜFEST’19’ Yalın’la kapanış yaptı

İstanbul Medipol Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen İMÜFEST’19, pop müziğin sevilen ismi Yalın’ın konseriyle sona erdi. Repertuvarı ve sahne enerjisiyle dikkatleri üzerine çeken Yalın, öğrencilerimize keyifli anlar yaşattı. Yalın, yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı konser boyunca ‘Olmasa da Olur’, ‘Zalim’, ‘Cumhuriyet’, ‘Tatlıyla Balla’, ‘Keyfi Yolunda’ ve ‘Küçücüğüm’ gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Öğrencilerimizin Türk Müziği performansı da sergilediği festivalin kapanış gününde ayrıca Tuğçe Kandemir ve DJ Hakan Akkuş sahne aldı. İki gün süren festivalin ilk gününde ise rock müziğin usta ismi Haluk Levent öğrencilerimizle buluşmuştu.