BAŞKAN'DAN

Dr. Toy, “Türkiye’nin 10 Başarılı Genç İnsanı” arasında gösterildi

100’den fazla ülkede 200 bini aşan üye sayısı ile dünyanın en eski ve en yaygın sivil toplum kuruluşlarından biri olan JCI - Junior Chamber International (Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği), Medipol’den Yrd. Doç. Dr. Fatih Toy’u Fen ve Teknik Gelişme alanında “Türkiye’nin En Başarılı Genç İnsanı” olarak gösterdi.

7.12.2017
Dr. Toy, “Türkiye’nin 10 Başarılı Genç İnsanı” arasında gösterildi

Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği tarafından verilen 2017 TOYP “Ten Outstanding Young Persons” ödüllerinin Türkiye ayağında, ‘Türkiye’nin 10 Başarılı Genci’ ödülleri sahiplerini buldu. Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinden Yrd. Doç. Dr. Muhammed Fatih Toy, “Fen ve Teknik Gelişme Alanında En Başarılı Genç” seçildi. Dr. Toy, Medipol Üniversitesi Yenilikçi Mikroskop Teknolojileri Merkezinde yürüttüğü yeni nesil mikroskop sistemlerinin tasarım ve prototipleri çalışmaları ile ödüle layık görüldü.