Kurucu'dan

2018 YKS Ek Yerleştirme Kayıt İşlemleri

YKS sonuçlarına göre kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 1 - 5 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

***Bir programına kayıt hakkı kazanan ancak, orta öğretim kurumlarından mezun olamayarak bütünleme veya tek ders sınava girecek adayların da belirlenen tarihlerde Üniversitemize geçici kayıtları yapılacaktır. Bu adayların mezun olduklarına ilişkin belgelerini, 31 Aralık 2018 tarihine kadar ibraz etmeleri halinde asıl kayıtları yapılacaktır. Bu tarihe kadar mezun olduklarını belgelemeyenlerin geçici kayıtları silinecek ve bu durumda olup belirlenen tarihlerde geçici kayıtlarını yaptırmayan adayların kayıtları yapılmayacaktır.

Tam burslu, %50 indirimli, %25 indirimli ve ücretli programlara yerleşen tüm adayların kesin kayıt öncesinde ön kayıt işlemlerini tamamlamaları zorunludur. Ödeme bilgileri ön kayıtta yer almaktadır.

Program ve ücret bilgileri için tıklayınız.

Kayıtla ilgili önemli notlar için tıklayınız.

Kampüste kayıt bilgisi için tıklayınız.

Kampüste kayıt ödeme bilgisi için tıklayınız.

Ön kayıt paneli için tıklayınız.

***Zorunlu hazırlık sınıfı bulunan tüm Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Programlarına kayıt yaptıracak adaylar, varsa muafiyet şartlarını sağladığına dair belgeyi Hazırlık Koordinatörlüğünün belirlediği yetkiliye teslim etmek üzere kayıt sırasında yanında bulundurmalıdır.

***Kayıt işlemini tamamlayan öğrenciler kayıt tarihlerinden 1 gün sonra e-devlet kapısı üzerinden yada MEBİS’ten talepte bulunarak e-imzalı öğrenci belgelerini alabilirler.

MEBİS öğrenci belgesi talebi için tıklayınız.

Zorunlu Hazırlık Sınıfı Muafiyet Şartları için tıklayınız.

Zorunlu Hazırlık Muafiyet Sınav tarihleri için tıklayınız.

***Zorunlu Hazırlık Muafiyet Sınavı ile ilgili yer ve tarih bilgisi Dil Okulu’ nun web sitesinden ilan edilecektir.

İngilizce Dil Okulu için tıklayınız.

İngilizce Dil Okulu Mail İletişim ; niluferyilmaz@medipol.edu.tr

İngilizce Dil Okulu Telefon İletişim ; Santral : 444 85 44 Dahili : 58300

Yurt bilgisi için tıklayınız.

Öğrenci İşleri Dairesi İletişim         Öğrenci Muhasebesi Birimi İletişim
ogrenciisleri@medipol.edu.tr          ogrencimuhasebesi@medipol.edu.tr

Bilgi ve danışma için 444 85 44 numaralı telefondan ve http://www.medipol.edu.tr/ sitesindeki iletişim kısmından Üniversitemize ulaşabilirsiniz.