İstanbul Medipol Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi,
İstanbul Medipol Üniversitesinde farklı teknolojik eğitim araçları kullanılarak yürütülmesi planlanan sertifika ve diploma programlarının koordinasyonunu yapmak, gerekli olan teknik alt yapıyı kurup desteği sağlamak ve eğitim araçların zenginleştirmek, bu araçları kullanarak eğitim verecek kapasiteyi geliştirmek üzere İstanbul Medipol Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, 2547 sayılı Kanun'un 2880 sayılı Kanun'la değişik 7/d-2 maddesi uyarınca, 09/02/2015 tarihli Yükseköğretim Kurulu kararıyla kurulmuştur.
Üniversitemizin köklü geçmişi ve güçlü akademik kadrosu ile desteklenen bu merkez, öğrencilere kaliteli eğitim fırsatları sunma misyonunu taşımaktadır.

Merkezimiz, çağın gereksinimlerine uygun olarak tasarlanmış modern eğitim teknolojileri ile donatılmıştır. Bu sayede öğrenciler, coğrafi sınırlamalardan bağımsız olarak yüksek kaliteli eğitim imkanlarından yararlanabilirler
Merkezimizdeki öğrencilere sunulan avantajlardan bazıları şunlardır:

Uzman Akademik Kadro: İstanbul Medipol Üniversitesi'nin deneyimli ve uzman öğretim üyeleri, öğrencilere alanlarında en iyi eğitimi sunmaktadır.
Esnek Programlar: Uzaktan eğitim, öğrencilere çalışma ve kişisel yaşamlarıyla eğitimlerini dengeleme fırsatı sunar. Öğrenciler kendi hızlarında öğrenebilirler.
İnteraktif Eğitim Araçları: Merkezimiz, öğrencilere etkileşimli ders materyalleri, sanal sınıflar ve online öğrenme platformları gibi modern araçlarla eğitim sunar.
Destek ve Rehberlik: Uzaktan eğitimde başarılı olmalarına yardımcı olmak için öğrencilere akademik danışmanlık ve teknik destek sağlarız.
Uluslararası Perspektif: İstanbul Medipol Üniversitesi, uluslararası bir vizyonla eğitim sunar ve öğrencilere global perspektif kazandırmayı hedefler.

Ekleme Tarihi: 21/08/2023 - 15:29Son Güncelleme Tarihi: 11/09/2023 - 13:10