Mimarlık hocalarımız “İnşaat Konferansı”nda buluştu

24.10.2016

Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Attila Dikbaş ile öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Zeynep Sözen ve Yrd. Doç. Dr. Yiğit Beşlioğlu İstanbul Tahkim Merkezi ve Türkiye İnşaat..

02-Mimarlik_Insaat_Kongresi.jpg

Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Attila Dikbaş, Prof. Dr. Zeynep Sözen ve Yrd. Doç. Dr. Yiğit Beşlioğlu İstanbul Tahkim Merkezi ve Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (INTES) tarafından 19 Ekim 2016 tarihinde Tekfen Towers’da düzenlenen “İnşaat Konferansı”na konuşmacı olarak katıldı. Prof. Dr. Attila Dikbaş bildirisinde inşaat sözleşmelerinde “Ücret, Yeni Fiyat ve Uyarlama” kavramlarını ele aldı. Prof. Dr. Zeynep Sözen FIDIC uluslararası standart sözleşme formlarında ve Kamu İhale Kanunu kapsamında “Ücret Ödenmemesi veya Geç Ödenmesi” ile ilgili yaptırımları karşılaştırdı. Yrd. Doç. Dr. Yiğit Beşlioğlu ise “Gecikmenin Hesaplanması ve Eşzamanlı Gecikmeler” başlıklı bir tebliğ sundu.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 10:07