Akupunktur uzmanı Dr. Nüzhet Ziyal Medipol’de ders verdi

25.10.2016

Medipol Üniversitesi’nde düzenlenen eğitime katılan Dr. Nüzhet Ziyal, akupunktur tedavisini teorik ve pratik yönleriyle katılımcılara anlattı.

4c07-Akupunktur_Egitimi_2016.jp

Bilimsel akupunktur tedavisinde ülkemizdeki önemli isimlerden biri olan Dr. Nüzhet Ziyal, Medipol Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin (SEM) koordinatörlüğünde düzenlenen akupunktur eğitiminde ders verdi. Geleneksel Tıp Araştırmaları ve Uygulamaları Merkezi (GETTAM) bünyesinde geçtiğimiz pazar günü yapılan eğitimde Dr. Ziyal, vücuttaki tanımlı noktalara iğne batırılarak uygulanan bilimsel bir tedavi yöntemi olan akupunkturun tüm yönlerini katılımcılara anlattı. Dr. Ziyal, Çin ve Japonya’da aldığı eğitimlerin ardından çalışmalarına yaklaşık 40 yıldır Türkiye’de devam ediyor. SEM’in düzenlediği akupunktur eğitimlerinden mezun olanlar uzmanlık sertifikalarını alarak yetkili akupunktur uzmanı oluyor. Hafta sonları yapılan eğitimler önümüzdeki yılın Mayıs ayına kadar sürecek. Akupunktur eğitimlerinin ikincisi ise önümüzdeki Ocak ayında başlayacak.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 10:08