Ana içeriğe atla

Sağlık Yöneticileri Günü kutlandı

18.12.2019

18 Aralık Sağlık Yöneticileri Günü, İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Yönetimi Kulübü (MEDSAY) tarafından düzenlenen konferansla kutlandı.

saglik_yonetic

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Yönetimi Kulübü (MEDSAY) tarafından 18 Aralık Sağlık Yöneticileri Günü kapsamında bir konferans gerçekleştirildi. Güney Kampüs Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa Medipol Mega Üniversite Hastanesinden İnsan Kaynakları Müdürü Serkan Aydemir, Resmi İşlemler ve Ruhsatlandırma Uzmanı Elif Ağdaş ile Anlaşmalı Kurumlar Uzmanı Selen Dedeoğlu, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş Proje Yöneticisi Mehmet Tekeli, İstanbul Medipol Üniversitesinden İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Murat Düzgün, Araştırma Görevlisi Sefer Aygün ve Destek Hizmetleri Uzmanı Ezgi Çetinkaya ile Demir Hayat Sigorta Network & Hasar Uzmanı Aycan Dilara Çakmak konuşmacı olarak katıldı.
“YÖNETİCİLİK SAHADA OLMAYI GEREKTİRİR”
Konferansın açış konuşmasını gerçekleştiren Sağlık Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Yeter Demir Uslu, yöneticiliğin sahada ekiple birlikte omuz omuza mücadele etmeyi gerektirdiğini söyledi. Serkan Aydemir ise Türkiye’nin sağlık turizmi konusunda büyük mesafe kat ettiğini ve ülkemizde JCI (Joint Commission International) tarafından akredite edilen 48 sağlık kuruluşu olduğunu ifade etti. Dr. Öğr. Üyesi Murat Düzgün de “Sağlık hizmetlerine artan talep, yeni tıbbi prosedürler ve nüfusun demografik yapısındaki hızlı değişimler neticesinde sağlık lojistiğinin önemi giderek artıyor.” dedi.
 

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 10:13