Sağlık Hizmetleri MYO iki ayrı seminer düzenledi

28.10.2019

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), sektör temsilcilerinin katıldığı iki ayrı seminer düzenledi.

Shmyo_2-b

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı tarafından iki ayrı seminer düzenlendi. Kavacık Kuzey ve Haliç Kampüslerinde düzenlenen seminerlerde Arven İlaç Diyabet Grubu Ürün Müdürü Doğuş Kurt ile Toksöz Grup Eğitim ve Geliştirme Yöneticisi Erhan Makas konuşma gerçekleştirdi. “Sağlık Kurumları İşletmeciliğinde Mesleki Uygulama I Dersi” kapsamında gerçekleşen seminerlerde Kurt, sağlık sektörünün çok hızlı geliştiğini ve beklenenden daha hızlı değiştiğini söyledi. Kurt ayrıca sağlık sektöründe yer almak isteyenlerin değişime hızlı ayak uydurmalarının zorunlu olduğunu belirtti. Etkili iletişim becerilerini geliştirmeye yönelik interaktif bir seminer gerçekleştiren Erhan Makas ise cep telefonlarının etkin iletişimde olumsuz etkilerine vurgu yaptı. Sağlık sektöründe iletişimin çok daha önemli olduğunu kaydeden Makas, hastalarla iletişim kurarken hassas olunması gerektiğini ifade etti.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 10:41