İran Dışişleri Heyeti, Rektör Ceran’ı ziyaret etti

08.03.2024

İran Dışişleri Bakanı Bilimsel Diplomasi Danışmanı Dr. Alireza Kohkan ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Ceran’ı ziyaret etti.

5

İran Dışişleri Bakanı Bilimsel Diplomasi Danışmanı Dr. Alireza Kohkan, İran İstanbul Başkonsolos Yardımcısı Muhtar Shah Hosseini ve İran İstanbul Başkonsolosluğu Kültür Ataşesi Hasan Didban’dan oluşan İran Heyeti, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Ceran’ı ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Üniversitemizle İran’daki yükseköğretim kurumları arasında gerçekleştirilebilecek iş birliği imkânları ele alındı. İstanbul Medipol Üniversitesi Uluslararası İş Geliştirme Sorumlusu Abdullah Selim Vardarbaş’ın da yer aldığı ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2024 - 23:17