‘Ergoterapist Olmak’ başlıklı panel Medipol’de yapıldı

09.11.2017

Dünya Ergoterapi Günü kapsamında düzenlenen “Ergoterapist Olmak” başlıklı panel, yoğun bir katılımla Kavacık Güney Kampüsünde gerçekleştirildi.

s

Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü, “Dünya Ergoterapi Günü” kapsamında “Ergoterapist Olmak” başlıklı bir panel düzenledi. Kavacık Güney Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleşen panele çok sayıda öğrenci katıldı. Panelde Medipol Üniversitesi Ergoterapi Bölümü Arş. Gör. Kübra Ş. Sezer, ergoterapistler İbrahim Yavuz Tatlı ve Cemre Kargalı konuşmalar yaptı. Dünya Ergoterapi Günü’nün bu yılki teması olan “Bilgilendir, İlham ver, Etkile” başlıkları altında sunumlar yapan ergoterapistler, panelin sonunda merak edilen konularla ilgili öğrencilerin sorularını yanıtladı. Panelin sonunda öğrenciler WFOT (Dünya Ergoterapi Birliği) tarafından belirlenen kutlama görselini oluşturmak için “Ergoterapi Ağacı”na el izlerini bıraktı.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 11:04