Büyükaslan geleceğin iletişimcileriyle buluştu

08.01.2019

İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Büyükaslan geleceğin iletişimcileri ile yeni kitabı ‘İletişim Yazıları’nı konuştu.

db73473b-9727-4

İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Büyükaslan Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile bir araya geldi. Sosyal Bilimler MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Başkanı Hülya Özkan tarafından organize edilen etkinlikte Büyükaslan, geleceğin iletişimcileri ile yeni kitabı “İletişim Yazıları” üzerine söyleşi gerçekleştirdi. Büyükaslan söyleşide, dil, kültür ve gösterge başlıklarına değinerek bir iletişimcinin sahip olması gereken özelliklere dikkat çekti. Halkla İlişkiler ile Radyo Televizyon Programı öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Büyükaslan ayrıca kitabında da üzerinde durduğu kitle iletişim araçlarının gündelik yaşantımız üzerindeki etkisine dair örnekler verdi. Öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayan Büyükaslan, programın sonunda öğrenciler için kitabını imzaladı.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 11:44