Hukuk Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Fakültemize Başlayan Öğrenciler İçin Muafiyet Başvuruları

08.02.2024

2023-2024 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı muafiyet başvurularını 15.02.2024 tarihine kadar Fakülte Sekreterliğine elden veya e-posta yoluyla ([email protected]yapılacaktır. Son başvuru tarihinden sonra gelen başvurular işleme alınmayacaktır.

Muafiyet Başvurusu Esnasında İstenilen Evraklar;

• Resmi Transkript (E-İmzalı veya Islak İmzalı Mühürlü)
  • Ders İçerikleri (Sadece muafiyeti talep edilen dersin içeriğinin gönderilmesi gerekmektedir).
  • Muafiyet Başvuru Formu (Öğrencinin daha önce alıp başarılı olduğu ve karşılığında muaf olmak istediği dersleri kodları ile birlikte eksiksiz doldurması gerekmektedir.)

* Öğrenci transkriptinde yer alan ve başarılı olduğu muaf olabileceğini düşündüğü bütün dersleri dönem ve yıl fark etmeksizin forma yazmalıdır. Öğrenciler yalnızca Fakülteye kaydoldukları eğitim öğretim döneminde bir kere muafiyet talebinde bulunabilirler. (Daha sonraki dönem veya yıllarda muafiyet başvurusunda bulunulamaz.)

**Fakültemiz programlarında okutulan derslere üniversitemiz www.medipol.edu.tr sitesinden aşağıdaki şekilde ulaşabilirsiniz.

*** Ders Muafiyet Başvuru Formu için tıklayınız.

Akademik→Hukuk Fakültesi→Program bilgileri→Ders planı ve AKTS kredileri→Ders listesi

Son Güncelleme Tarihi: 08/02/2024 - 11:43