Tıp Fakültesi 1. Sınıf öğrencileri önlük giydi

24.12.2013

Tıp Fakültesi 1. Sınıf öğrencilerimiz, Medipol Üniversitesi Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törenle beyaz önlüklerini giydi.

a88c-tip_1_onluk_giyme.jpg

Törene üniversite hocalarımız, Medipol Sağlık Grubu yöneticileri ve öğrencilerimizin aileleri yoğun ilgi gösterdi. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Naci Karacaoğlan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Rektör Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ömer Ceran, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsamettin Oktay, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Kunter, İstanbul Sağlık Müdürü Prof. Dr. Selami Albayrak, Medipol Üniversitesi Hastanesi Medikal Direktörü Prof. Dr. Orhan Gazi Yiğitbaşı, İşletme Direktörü Özer Koca, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Elmacı ve Medipol Koşuyolu Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Keskin’in de aralarında olduğu Medipol Sağlık Grubu yöneticileri, üniversiteden hocalarımız ve öğrencilerimizin aileleri katıldı.

Kokteyl ve canlı müzik dinletisinin ardından başlayan törende Rektör Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Ceran, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Naci Karacaoğlan ve aynı zamanda hocalarımızdan biri olan İstanbul Sağlık Müdürü Prof. Dr. Selami Albayrak birer konuşma yaptılar. Ardından salona çağrılan öğrencilerimiz, hocaları ve ailelerinin yoğun alkışları arasında sahnedeki yerlerini aldı. Tek tek anons edilen öğrencilerimize hocaları önlüklerini giydirdi. Törene katılan Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek de kızı Sena Şimşek’in önlüğünü giydirdi. Tören, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Sunuculuğunu Tıp Fakültesi Araştırma Görevlileri Nilüfer Ulaş ve Asrın Nalbant’ın yaptıkları töreni, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İlknur Keskin ve SKS Dairesi Başkanı Funda Karabağlı birlikte organize etti.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 15:57