Sağlık Hukuku Bölüm Başkanlığı Tanışma ve Oryantasyonu Kahvaltısı

22.10.2023

İstanbul Medipol Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü

kahvaltı

İstanbul Medipol Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından 22 Ekim tarihinde düzenlenecek olan 'Sağlık Hukuku Bölüm Başkanlığı Tanışma ve Oryantasyon Kahvaltısı' etkinliği, Güney Kampüs Yemekhanesi'nde saat 10:00'da başlayacaktır.

Ankara Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fulya İlçin Gönenç, İstanbul Medipol Üniversitesi İlaç ve Sağlık Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Alaaddin Egemenoğlu, Sağlık Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Esra Alan ve Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gürkan Sert, İlaç ve Sağlık Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi faaliyeti kapsamında İstanbul Medipol Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sağlık Hukuku Lisansüstü öğrencileri ile kahvaltı yapıldı. Kahvaltıda lisansüstü öğrencilerinin tez çalışmalarını tamamlamaları ortak kongre ve yayın yapılması konusunda öğrenciler teşvik edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 23/10/2023 - 11:04