2.Dönem Mezoterapi Sertifika Tescil Süresi Uzatma Başvurusu

17.04.2024

SERTİFİKA TESCİL SÜRESİ UZATMA BAŞVURUSU
(2.Dönem Mezoterapi Sertifikaları)

Üniversitemiz GETAT Merkezi tarafından 01 Nisan - 28 Mayıs 2017 tarihlerinde gerçekleşen 2. Dönem Mezoterapi Eğitiminde aldığınız Sağlık Bakanlığı Onaylı Mezoterapi Sertifikanızın Tescil Süresi Uzatma işlemini tamamlamanız gerekmektedir.

Son başvuru tarihimiz 26 Nisan 2024 Cuma günüdür.

Ertesi gün tescil süresi uzatma işlemi için Bakanlığa sertifikalar ve dosyalar gönderileceğinden ileri tarihli başvuru kabul edilemeyecektir. İlgili süre içinde gelen tüm sertifikalar ve belgeler toplu olarak Bakanlığa gönderilecektir.

Tescil Süresini Uzatmak için;

* Sertifikayı aldıktan sonra sertifika geçerlilik süresi içerisinde en az 4 (dört) kez Mezoterapi ile ilgili ulusal / uluslararası eğitimlere veya bilimsel toplantılara katıldığını belgeleyenler veya,

*2 (iki) adet ulusal / uluslararası hakemli dergide Mezoterapi konusunda yayın yapmış ya da,

*Aktif olarak bu alanda 2 (iki) yıl süre ile çalıştığını belgelemiş olanların sertifika tescil işlemi yapılacaktır.

Yukarıdaki şartlardan 1 (bir) tanesini sağlıyor olmanız ve bunu belgeleyerek teslim aldığınız Sertifikanın aslı ile birlikte ilgili tarihe kadar aşağıdaki adresimize dosyanızı elden teslim etmeniz gerekmektedir.

Sertifika ve evrakların kaybolma sorumluluğu sizde olarak iadeli taahhütlü posta veya kargo ile de gönderebilirsiniz.

*** Yukarıdaki şartları sağlayamayan sertifika sahiplerinin Sertifika Yenileme Sınavına girmesi gerekmektedir.

Şartları sağlayamıyor ve merkezimiz tarafından düzenlenecek olan sınava katılmak istiyorsanız ekli dilekçeyi doldurup imzalayıp taratarak tarafıma mail atmanız gerekmektedir.(Fotoğraf ile çekilen dilekçeler kabul edilmeyecektir.)
26 Nisan 2024 Cuma gününe kadar dilekçe ile başvuracak olan hocalarımıza Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenecek sınav tarihinin bilgisi verilecektir.

İlgili tarihlerden sonra gelen başvurular tescil uzatma sürenizin geçmesi nedeniyle yine Bakanlık kriterleri gereğince kabul edilemeyecektir.

Saygılarımızla,

Adres: İstanbul Medipol Üniversitesi SEM