Öğrencilerin Dikkatine!

09.05.2024

Medipol Üniversitesi Yurt Kayıtları ve Öğrenci Bursları

Değerli öğrencilerimiz,

Son zamanlarda MEDİPOL unvanı kullanılarak sosyal medya hesaplarından link verilerek öğrencilerden burs ve yurt kaydı adı altında başvuru toplama ve öğrencilerin kişisel verileri istenmekte olduğu konusunda tarafımıza gelen bilgi üzerine aşağıdaki duyuruyu yapma ihtiyacı doğmuştur.

Medipol Üniversitesi bursları ve yurt kayıtları Üniversitemizin kurucu vakfı olan TÜRKİYE EĞİTİM SAĞLIK VE ARAŞTIRMA VAKFI (TESA VAKFI) tarafından yönetilmektedir. TESA Vakfı bursları her yılın Kasım ayında başvurular alınarak takip eden Yılın Ocak ayında ilk taksiti ödenmeye başlamaktadır.

TESA Vakfı öğrenci yurt kayıtları her yıl dönemin kapanmasına yakın Haziran ayında ve yeni kayıt dönemi olan eylül ayında yapılmaktadır.

Yukarıda verilen iki link dışında başka bir başvuru adresimiz yoktur.

Sosyal medya üzerinden ve internet siteleri üzerinden Medipol unvanını kullanarak burs başvurusu ve yurt kaydı talep edilen sistemleri dikkate almamanızı böyle bir durumla karşılaştığınızda hemen [email protected] ve [email protected] mail adreslerine bildirmenizi önemle talep ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 09/05/2024 - 09:39