İngilizce Hazırlık 27.09.2022 Salı Seviye Belirleme Sınavı

26.09.2022

2022-23 Akademik Yılı İngilizce Hazırlık Eğitimi için Seviye Belirleme Sınavı 27.09.2022 tarihinde saat 10.00’da çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Sınav linki sınav saati geldiğinde dilokulu.medipol.edu.tr adresinde paylaşılacaktır.

Öğrencilerin sınavda kişisel bilgilerini, özellikle öğrenci numaralarını doğru girmeleri son derece önemlidir. Öğrenci numarasını yanlış giren öğrencilerin sonuçları açıklanamayacağından öğrenciler seviyelerine uygun bir sınıfa yerleştirilemez.

Öğrencinin Hazırlık eğitimi boyunca yerleştirileceği seviyenin belirleneceği bu sınava öğrencilerin kesinlikle katılması gerekmektedir.Seviye Belirleme Sınavı bir muafiyet sınavı değildir; bu sınav ile hazırlık eğitiminden muaf olmak mümkün değildir. Daha sonra seviyeler arası geçiş mümkün olmadığından öğrencilerin doğru seviyeye yerleştirilmesi adına bu sınavı kendi bilgileriyle tamamlaması önem arz etmektedir.

Son Güncelleme Tarihi: 18/01/2023 - 15:51