Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Öğretimi Başvuruları

07.07.2022

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Yaz Öğretimi Başvuruları 18-20 Temmuz 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru formunu doldurarak [email protected] e-posta adresine göndermeniz gerekmektedir. Başvuru formu göndermeyen öğrenciler yaz öğretiminden ders alamayacaklardır.

Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

Akademik Takvim İçin Tıklayınız.

Açılacak Dersler İçin Tıklayınız.

Yaz Öğretimi Usul ve Esasları İçin Tıklayınız.

Yaz Öğretimi’nden ders alabilmek için koşullar:

1-Öğrenci, alt yarıyıllara ait başarısız olduğu ya da aldığı halde sınavına girme hakkı elde edemediği dersleri alabilir.  (Sadece “ F” notu aldığı dersi alabilirler.)

2-DGS'li öğrenciler, alt yarıyıllara ait başarısız olduğu ya da aldığı halde sınavına girme hakkı elde edemediği dersleri alabilir. (Sadece “ F” notu aldığı dersi alabilirler.)

3-Çift Anadal Programı (ÇAP) ve Yan Dal programına kayıtlı öğrenciler, seçmiş oldukları ikinci Anadal ya da Yan Dala ait Tasarım Stüdyosu derslerini daha önce alıp almadıklarına bağlı olmaksızın Yaz Öğretimi’nde açılacak dersler içerisindeki ön koşulunu sağladığı derslere kayıt yaptırabilirler.

4-Yaz Öğretiminin öğrenim süresi en az yedi haftadır. Ders günü ve saati tablolarda belirtildiği gibidir. Derslere katılımın gerekliliğini hatırlatır, staj ile yürütülmesi planlanan yaz programının dikkatli yapılması gerekmektedir. Yaz okulunda ders alan öğrencilerin hafta içinde en az üç boş günü varsa dilekçe ile başvuru yaparak yaz okulu döneminde staj yapabilirler.

5-Eğitim şekli %30 Çevrimiçi + %70 Yüz yüze olacaktır. (Hibrit eğitim yapılmayacaktır.)

Son Güncelleme Tarihi: 15/12/2022 - 08:07