Öğrencilerimiz için uzaktan eğitim duyurusu

20.03.2020

Öğrencilerimiz için uzaktan eğitim duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz,
COVID-19 salgını nedeniyle ara verdiğimiz örgün eğitimimiz 23 Mart 2020 Pazartesi günü itibariyle UZAKTAN EĞİTİM şeklinde devam ediyor.

Bunun için yapmanız gerekenler şunlardır:
1.    teams.microsoft.com adresine girin
2.    @std.medipol.edu.tr eposta adresiniz ve MEBİS şifrenizi kullanarak giriş yapın.

a. std.medipol.edu.tr uzantılı eposta adresinizi bilmiyorsanız MEBİS’e giriş yaparak profil bilgileriniz kısmından görebilirsiniz.
b. MEBİS şifrenizi hatırlamıyorsanız MEBİS giriş ekranında bulunan "Şifrenizi unuttunuz mu?" linkine tıklayarak sıfırlayabilirsiniz. E-Devlet ile yapılan girişlerde şifre eşleşmesi yapılamadığından mutlaka normal MEBİS şifrenizle giriş yapmış olmanız gerekiyor.
c. MEBİS'de kayıtlı std.medipol.edu.tr uzantılı eposta adresinizle Teams'e giriş yaparken hata alırsanız MEBİS profilinizden şifrenizi değiştirip 15-20 dakika kadar senkronizasyon süresini bekledikten sonra giriş yapabilirsiniz.

3.    Ders aldığınız hocanızın size MEBIS veya e-posta yoluyla ileteceği bağlantı adresini kullanarak derse kaydolun.
4.    Hocanızın bildirdiği gün ve saatte derse katılın.
Dersler senkron (canlı) yapılacak ve kaydedilerek sonradan izleme olanağı da olacaktır. Kayıtlara yine ders için en başta verilen bağlantı adresi üzerinden erişebileceksiniz.

•    Teams yardım kılavuzu için tıklayın.
•    Teams eğitim videosu için tıklayın.