Uptodate Veritabanı

26.02.2014

Üniversitemiz kütüphanesi 24.02.2014 tarihinden itibaren Uptodate veri tabanına üyelik sağlamıştır. Erişim aşağıda verilen yerleşkelerden IP tanımlı ayarlanmış olup herhangi bir şifre istememektedir.

• * Haliç kampüsü
  • * Kavacık Kampüsü
  • * Medipol Üniversitesi Vatan Klinikleri
  • * Fındıkzade Medipol Üniversitesi Hastanesi
  • * Medipol Üniversitesi Hastanesi/Bağcılar
  • * Koşuyolu Medipol Hastanesi

Erişim için :  www.uptodate.com/online

Veri tabanı hakkında bilgiler:

UpToDate, sahip oldugu 360.000’den fazla kullanicisi ile dunyanin en guvenilen medikal bilgi kaynaklarindan birisidir. UpToDate, TIP alaninda karsilastirildigi hemen hemen tum veri tabanlarindan daha cok kullanilmaktadir. Uluslarararasi capta 145’den fazla ulkede binlerce hastane doktoru tarafindan kullanilmasi UpToDate’e dunya capinda gosterilen guvenin onemli bir gostergesidir.

Kanita Dayali Tavsiyeler

UpToDate yazar ve editorleri; 430’dan fazla hakemli dergi, online medikal kaynak ve rehber arasindan en guncel kanita dayali tibbi olaylari titizlikle incelemekte ve degerlendirmektedirler. Tedavi tavsiyeleri uluslararasi capta kabul gormus denetim standartlari icerisinde derecelendirilmektedir. UpToDate personeli;  standartlarin tam olarak yerine getirilerek en iyi tibbi kararlarin alinmasini saglamak icin, kanita dayali tip dalinda dunya capinda unlu uzmanlar ile koordineli calismalarini  kesintisiz olarak yurutmektedir.

UpToDate veri tabanı kapsamı icerisinde asağıda sıralanmıs olan 21 uzmanlık alanında 9,500’den fazla konu icerigi bulunmaktadır.

Yetişkin & Pediyatrik Acil Tıp
Yoğun Bakım & Uyku Bozuklukları
Romatoloji
Dermatoloji