Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Mazeret Sınavı Başvuru Duyurusu

23.11.2021

Mazeret sınavı başvuru süreci ile ilgili bilgiler;

1. Mazeret sınavları 13-19 Aralık 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.
  2. Mazeret Sınavı başvuruları, MEBİS - Taleplerim-Mazeret Sınavı Başvurusu sekmesinden diğer ilgili alanlar eksiksiz doldurularak online olarak yapılmalıdır.
  3. Mazeret sınavı başvuruları, durumunuzu belirten belge (sağlık raporu, ekran görüntüsü, QR kod, ağ bağlantı işareti, süre vb. ifadeler dahil) eklenerek ve sınavda yaşadığınız sorun, kısa ve açık bir dille belirtilerek yapılmalıdır. Sınav sırasında yaşadığı problemleri belgelendiremeyen öğrencilerimizin Mazeret Sınavı talepleri dikkate alınmayacaktır.
  4. Mazeret sınavı başvuruları, rapor düzenleme tarihini izleyen BEŞ işgünü içerisinde yapılmalıdır.

Bilgi Talep Formu