Medipol Sahne

07.05.2012

Medipol Üniversitesi Tiyatro Kulübü oyuncularının oluşturduğu Medipol Sahne, İstanbul Büyükşehir Belediye’since düzenlenen 10. Üniversitelerarası İstanbul Tiyatro Festivaline katılıyor.

Haldun Taner’den Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Anton Çehov’dan Sevgili Doktor ve Dario Fo’dan Yalnız Kadın oyunlarının biraya getirilmesi ile oluşturulan ‘Kolaj’, insan hakları ve sınıfsal ayrım sorunlarını mizahi bir dille anlatıyor.

16 Mayıs 2012 saat 17.00 de Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi’nde sahnelenecek oyuna tüm üniversitemiz davetlidir.