Kurum İçi Yatay Geçiş Sonuçları/Kayıt İşlemleri

12.02.2019

Kurum İçi Yatay Geçiş Sonuçları/Kayıt İşlemleri

2018-2019 eğitim öğretim yılı bahar dönemi Kurum İçi Ortalama Şartına Göre Yatay Geçiş sonuçlarına ve kayıt işlemleriyle ilgili bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

***Zorunlu Hazırlık sınıfı bulunan programlara yatay geçişi kabul edilen ve muafiyeti olmayan öğrenciler için İngilizce Muafiyet Sınavları aşağıda belirtilen tarihlerde Kavacık Kuzey Kampüs A Blok zemin katta saat 10:30’da yapılacaktır.

Kurumiçi Yatay Geçiş (Ortalama şartı ile) Asil Kayıt             13 Şubat 2019, Çarşamba
Kurumiçi Yatay Geçiş (Ortalama şartı ile) Yedek Kayıt          15 Şubat 2019, Cuma

Kayıt işlemleri ile ilgili bilgi için tıklayınız.

***Kayıt işlemi için gelemeyen öğrenciler yukarıdaki linkte yer alan Adres Beyan Formunu ve Dilekçeyi doldurup Öğrenci İşleri Birimine mail olarak ileterek kayıtlarını yaptırabilirler.

YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

Adalet Meslek Yüksekokulu için tıklayınız.
Meslek Yüksekokulu için tıklayınız.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu için tıklayınız.
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu için tıklayınız.

***Gün içinde sonuçlar ilan edildikçe linkler aktif hale gelecektir.
***Kayıt işlemleri dışındaki tüm bilgiler ilgili dekanlıklar ve müdürlükler tarafından verilecektir.

Bilgi Talep Formu