İşletme Ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Muafiyet Başvuruları

23.08.2021

İşletme Ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Muafiyet Başvuruları

2021-2022 Eğitim öğretim yılı yatay geçiş başvuruları sonucu kayıt yaptıran öğrencilerimizin muafiyet başvurularını 24.08.2021-31.08.2021 tarihleri arasında [email protected] adresine başvuru formunu doldurarak ıslak imzalı olarak pdf dosya şeklinde göndermeleri gerekmektedir.

Muafiyet Başvurusu Esnasında Gönderilecek Evraklar;

** Öğrenci transkriptinde yer alan ve başarılı olduğu muaf olabileceğini düşündüğü bütün dersleri dönem ve yıl fark etmeksizin forma yazmalıdır. Muafiyetler dönemlik yapılmamaktadır.

** Fakültemiz programlarında okutulan derslere üniversitemiz web sitesinden aşağıdaki şekilde ulaşabilirsiniz.

Akademik→İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi-Bölümler→(Örn) Bankacılık ve Sigortacılık→Program bilgileri→Ders planı ve AKTS kredileri→Ders listesi(pdf).

Not: 2021-2022 eğitim öğretim yılı güz yarıyılında fakültemiz programlarına kayıt yaptıracak olan Çift Anadal ve DGS öğrencileri için muafiyet tarihleri ayrıca ilan edilecektir.

Muafiyet Başvuru Formu için Tıklayınız.

Bilgi Talep Formu