Erasmus İngilizce Sınavı

17.03.2017

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı için Erasmus İngilizce sınav listesi yayınlanmıştır.

Erasmus İngilizce Sınavı 18 Mart 2017 Cumartesi günü Kavacık Kuzey Kampüsü A ve C bloklarında yapılacaktır.

Sınav listesi için tıklayınız.

Sınavda uyulması gereken kurallar:

- Öğrenciler, sınav başlamadan önce sınav salonunda hazır bulunmak zorundadırlar. Sınav başladıktan 15 dakika sonrasında öğrenciler sınav salonuna giriş yapamazlar.

- Sınav evrakını teslim ederek salonu terk eden öğrenci sınav salonuna tekrar giremez. Bu kurala aykırı davranan öğrenciler hakkında tutanak düzenlenir.

- Öğrenciler kimlik kartlarını yanında bulundurmak zorundadırlar. Sınav başlamadan önce kimlik kontrolü yapılacaktır. Sınav yoklama listesine de imza atmak zorundadırlar.

Sınav süresi 90 dakikadır.

Evraklarını teslim edip sınav listesinde ismi bulunmayan öğrenciler bugün (17 Mart Cuma) saat 14:00’a kadar Erasmus Koordinatörlüğüne bildirmek zorundadırlar.

İletişim:

Kavacık Yerleşkesi Kuzey Kampüsü A Blok Giriş Kat Uluslararası Ofis

Tel: 0216 681 51 00 Dahili: 5187-5188

Erasmus Kurum Koordinatörü   : Doç.Dr.Ali BÜYÜKASLAN ([email protected])

Uluslararası Ofis   : Kevser MERCAN ( [email protected])

: Özlem UZUN ( [email protected])

Bilgi Talep Formu