2020-2021 Çift Anadal/Yandal Sonuçları ve Kayıt İşlemleri

22.09.2020

2020-2021 Çift Anadal/Yandal Sonuçları ve Kayıt İşlemleri

Çift Anadal / Yandal Kayıt işlemleri mail yoluyla yapılacak olup detaylı bilgi aşağıda yer almaktadır.

***Zorunlu Hazırlık sınıfı bulunan Çift Anadal ve Yandal programlarına kabul edilen ve muafiyeti olmayan asil/yedek öğrenciler için İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı 22 Eylül 2020 Salı Günü saat 10:00’da exam.medipol.edu.tr adresi üzerinden online olarak yapılacaktır.

Sınav saatinden önce sınava katılacak öğrencilerin mail adreslerine kullanıcı adı ve giriş şifrelerini içeren bilgilendirme maili atılacaktır.

Sınav çoktan seçmeli 50 sorudan oluşmaktadır. Sınav süresi 75 dakikadır.

Sınav sonuçları aynı gün öğleden sonra Dil Okulu Sekreterliğinden duyurulacaktır.

Sınav girişi için kullanıcı adı ve şifre ile ilgili bilgilendirme mailinin alınmaması durumunda aşağıdaki adres üzerinden Dil Okulu ile iletişime geçilmelidir.

KAYIT İŞLEMLERİ

• Asil olarak kabul edilen öğrencilerin aşağıda yer alan kayıt formunu belirtilen tarihler arasında mail yolu ile Öğrenci İşleri Birimine ulaştırarak kesin kayıt işlemlerini yaptırabilirler.

Çift Anadal Asil Kayıt Formu için TIKLAYINIZ.

Yandal Asil Kayıt Formu için TIKLAYINIZ.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Mail İletişim : [email protected]

• Mimarlık, Mühendislik ve Öğretmenlik Çift Anadal Programlarına (Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü de dahil) kayıt olacak öğrencilerin; anadal bölümüne kayıt yaptırdığı yıla ait ÖSYS puan türlerini gösterir belgeyi de kayıt formu ile birlikte Öğrenci İşleri Birimine iletmeleri gerekmektedir.

Asil Çift Anadal / Yandal Kesin Kayıt İşlemleri       22.09.2020 - 24.09.2020

Yedek Çiftanadal / Yandal Kesin Kayıt İşlemleri    29.09.2020 - 30.09.2020

***Asil kayıtlar bittikten sonra yedek olarak kayıt hakkı kazanan öğrencilere bölümler tarafından dönüş yapılacaktır.

***Yedek kayıt işlemleri ile ilgili ayrıca duyuru yayımlanacaktır.

ÇİFT ANADAL VE YANDAL DEĞERLENDİRME SONUÇLARI*

(*Bölümler tarafından sonuçlar gün içinde ilan edildikçe linkler aktif hale gelecektir.)

Eczacılık Fakültesi için TIKLAYINIZ.

Eğitim Fakültesi için TIKLAYINIZ.

Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi için TIKLAYINIZ.

İletişim Fakültesi için TIKLAYINIZ.

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi için TIKLAYINIZ.

İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi için TIKLAYINIZ.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi için TIKLAYINIZ.

Sağlık Bilimleri Fakültesi için TIKLAYINIZ.

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu için TIKLAYINIZ.

Adalet Meslek Yüksekokulu için TIKLAYINIZ.

Meslek Yüksekokulu için TIKLAYINIZ.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu için TIKLAYINIZ.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu için TIKLAYINIZ.

Bilgi Talep Formu