2020-2021 Bahar Dönemi Yatay Geçiş Sonuçları ve Kayıt İşlemleri

11.02.2021

2020-2021 Bahar Dönemi Yatay Geçiş Sonuçları ve Kayıt İşlemleri

Kurumlar Arası Ortalama / Merkezi Yerleştirme Puanına Göre (Ek Madde 1 Kapsamında) Yatay Geçiş sonuçlarına ve kayıt bilgisine aşağıdaki linklerden ve butonlardan ulaşabilirsiniz.

Kesin Kayıt

Yedek Kayıt Tarihi

Başlangıç

Bitiş

Başlangıç

Bitiş

15.02.2021

16.02.2021

17.02.2021

***Zorunlu Hazırlık sınıfı bulunan programlara asil/yedek olarak yatay geçişi kabul edilen ve muafiyeti olmayan öğrenciler için İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı Moodle sistemi üzerinden exam.medipol.edu.tr web sayfasında çevrimiçi uygulanacak olup, 15 Şubat 2021 Pazartesi günü 14:00-16:00 saatleri arasında yapılacaktır.

İngilizce Dil Yeterlilik Çevrimiçi (Online) Sınavı ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

İngilizce Dil Yeterlilik / MOODLE Sistem Girişi ve Dosya Yükleme Görsel bilgi için tıklayınız.

YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

Diş Hekimliği Fakültesi tıklayınız.

Eczacılık Fakültesi için tıklayınız.

Eğitim Fakültesi için tıklayınız.

Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi için tıklayınız.

Hukuk Fakültesi için tıklayınız.

İletişim Fakültesi için tıklayınız.

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi için tıklayınız.

İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi için tıklayınız.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi için tıklayınız.

Sağlık Bilimleri Fakültesi için tıklayınız.

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu için tıklayınız.

Tıp Fakültesi için tıklayınız.

Uluslararası Tıp Fakültesi için tıklayınız.

Adalet Meslek Yüksekokulu için tıklayınız.

Meslek Yüksekokulu için tıklayınız.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu için tıklayınız.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu için tıklayınız.

***Kayıt işlemleri dışındaki tüm bilgiler ilgili dekanlıklar ve müdürlükler tarafından verilecektir.

KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ KAYIT İŞLEMLERİ (ORTALAMA / MERKEZİ)

Kabul edilen öğrencilerin kayıt tarihleri içerisinde aşağıdaki dilekçeyi Öğrenci İşleri Birimine mail yoluyla iletmeleri gerekmektedir.

Online kayıt sistemi aktif hale geldiğinde maille bilgilendirme yapılacaktır. Öğrenciler maille yapılacak bilgilendirme doğrultusunda MEBİS'e giriş yaparak ödeme işlemini gerçekleştirebilirler.

Yapılan ödeme ile ilgili gerekli kontrol sağlandıktan sonra kesin kayıt işlemi Öğrenci İşleri Birimi tarafından tamamlanacak ve öğrenciye kaydın tamamlandığına dair süreçte bilgi maili gönderilecektir.

KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ KAYIT İŞLEMLERİ (ORTALAMA / MERKEZİ)

Kabul edilen öğrencilerin kayıt tarihleri içerisinde “*Yatay Geçişe Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Belge” yi Öğrenci İşleri Birimine mail yoluyla iletmeleri gerekmektedir.

Öğrenciler “*Yatay Geçişe Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Belge” yi kayıtlı oldukları üniversiteden alabilirler.

*Yatay Geçişe Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Belge ile ilgili Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın 75850160-301.06.01-E.7757 sayılı yazısı için tıklayınız.

(İhtiyaç duyulması halinde kabul edilen öğrencilerden, yatay geçiş başvuru evraklarının onaylı aslı istenilebilecektir.)

ÜCRET, ÖDEME VE BURS BİLGİLERİ

Kurumlar arası yatay geçiş ön lisans ücret bilgisi için tıklayınız.

Merkezi yerleştirme puanına göre yatay geçiş ön lisans ücret bilgisi için tıklayınız.

Merkezi yerleştirme puanına göre yatay geçiş lisans ücret bilgisi için tıklayınız.

Hazırlık sınıfı ücretleri için tıklayınız.

Ödeme bilgileri için tıklayınız.

Burs bilgisi için tıklayınız.

Öğrenci İşleri Dairesi İletişim: [email protected]

Öğrenci Muhasebesi Birimi İletişim: [email protected]

Detaylı ve güncel bilgi için https://www.medipol.edu.tr/ sitesinden yayımlanacak olan duyuruların takip edilmesi gerekmektedir.

Öğrenciler 444 85 44 numaralı telefondan ve https://www.medipol.edu.tr/universite/ulasim-ve-iletisim linkinde yer alan iletişim bilgileri üzerinden Üniversitemize ulaşabilirler.

Bilgi Talep Formu