2020- 2021 Akademik Yılı Kayıt Yenileme İşlemleri Duyurusu

24.07.2020

2020- 2021 Akademik Yılı  Kayıt Yenileme İşlemleri Duyurusu

Üniversitemizin ön lisans ve lisans programlarında kayıtlı öğrencilerimiz için 2020 – 2021 akademik yılı ücretlerimiz belirlenmiş olup, tüm dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu salgın göz önünde bulundurularak kayıt yenileme işlemlerinde oluşabilecek yoğunluğa engel olmak için kayıt yenileme işlemleri 24 Temmuz–25 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Kayıt yenileyecek öğrencilerimiz 2020 – 2021 akademik yılı ücretlerini MEBİS ödeme bilgileri sayfasından öğrenebilir ve ödeyebilirler.

Ders seçim işlemlerinin yapılacağı tarih akademik takvimde belirtilecek olup tam burslu öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri için ilan edilecek tarihte sadece ders seçimi yapmaları yeterlidir.

1. NAKİT VEYA KREDİ KARTI İLE TEK SEFERDE YAPILAN ÖDEMELERDE %5 İNDİRİM UYGULANACAKTIR.

1. Ödemelerini nakit olarak banka şubesi üzerinden yapmak isteyen öğrenci ve velilerimiz tüm Akbank ve Denizbank şubelerinden öğrenci numarası ile, Albaraka Türk, Yapı kredi ve Vakıf Katılım şubelerinden ise öğrencinin TCKN si ile %5 peşin indirimli olarak ödeyebilirler.

1. İnternet bankacılığı üzerinden havale/EFT ile ödeme yapmak isteyen öğrenci ve velilerimiz öğrenci MEBİS otomasyon sisteminden peşin ödeme seçeneğini kullanarak %5 peşin indirimli ödeme tutarlarını öğrenip ödemelerini aşağıdaki banka hesap bilgilerine havale/EFT ile ödeyebilirler.

TÜRKİYE HALK BANKASI

ALTUNİZADE TİCARİ ŞUBE: 0896

HESAP NO (TL): 16000024

IBAN NO (TL): TR82 0001 2009 8960 0016 0000 24

ALICI ADI: İstanbul Medipol Üniversitesi

Önemli not: Havale/EFT olarak işlem yapan öğrenci ve velilerimizin ödeme işlemini gerçekleştirirken Dekontun açıklama kısmına öğrenci adı, soyadı ve T.C. vatandaşlık numaralarını yazdırmaları önemle rica olunur. Muhasebe birimi elden nakit tahsilat yapmamaktadır.

1. Öğrencilerimiz, MEBİS ödeme bilgileri sayfasın da yer alan çevrimiçi ödeme sistemindeki peşin ödeme seçeneğini kullanarak internet üzerinden öğrenim ücretlerini Kredi kartı ile tek çekim %5 indirimli olarak ödeyebilirler.  Öğrenim ücretinin tamamı tek çekim olarak ödenmemesi halinde kayıt işlemleri tamamlanamayacaktır. American Express özellikli ve yurt dışı kredi kartları çevrimiçi ödeme sisteminde kullanılamamaktadır.

2. KREDİ KARTI İLE TAKSİTLİ ÖDEME

Öğrencilerimiz, MEBİS ödeme bilgileri sayfasın da yer alan çevrimiçi ödeme sistemini kullanarak internet üzerinden öğrenim ücretlerini kredi kartı ile taksitli olarak ödeyebilirler. Çevrimiçi ödeme sistemini kullanarak öğrenim ücretinin taksitlendirilebilmesi (9 taksit) için kullanılacak banka kredi kartları aşağıdaki gibidir.

1 - Yapı Kredi Bankası Kredi Kartları ve World özellikli kartlar

2 - Denizbank Kredi Kartları ve Bonus özellikli kartlar,

3 - Türkiye İş Bankası Kredi Kartları ve Maximum özellikli kartlar,

4 - Halk Bankası Kredi Kartları ve Paraf özellikli kartlar,

5 - Akbank Kredi Kartları ve Axess özellikli kartlar,

6 - QNB Finans Bank Kredi kartları ve Advantage Özellikli kartlar.

Yukarıda sıralanan kartlar dışındaki kartlara taksitlendirme yapılamamaktadır. Öğrenim ücretinin tamamı tek çekim ya da taksitli olarak ödenmemesi halinde kayıt işlemleri tamamlanamayacaktır. American Express özellikli ve yurt dışı kredi kartları çevrimiçi ödeme sisteminde kullanılamamaktadır.

3. OKUL TAKSİT SİSTEMİ (10 TAKSİT)

Taksitli ödemeden yararlanmak isteyen öğrenci ve velilerimizin tercih ettikleri bankanın tüm şubelerinde görevlendirilen Bireysel Müşteri İlişkileri Yetkililerine başvurup taksitli ödeme anlaşması yapmaları gerekmektedir.  Tercih edebileceğiniz banka duyurularına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Akbank OTS bilgileri için tıklayınız.

Albaraka Türk OTS bilgileri için tıklayınız.

Denizbank OTS bilgileri için tıklayınız.

Vakıf Katılım OTS bilgileri için tıklayınız.

Yapı Kredi OTS bilgileri için tıklayınız.

İstanbul Medipol Üniversitesi

İletişim Bilgileri: