2020 YKS YENİ KAYIT KAYIT ÖDEME BİLGİLERİ

17.08.2020

2020 YKS YENİ KAYIT KAYIT ÖDEME BİLGİLERİ

ÖDEME İŞLEMLERİ

1. NAKİT VEYA KREDİ KARTI İLE TEK SEFERDE YAPILAN ÖDEMELERDE %5 İNDİRİM UYGULANACAKTIR.
  1. Ödemelerini NAKİT OLARAK banka şubesi üzerinden yapmak isteyen öğrenci ve velilerimiz;

tüm Akbank ve Denizbank şubelerinden öğrenci numarası ile, Albaraka Türk, Yapı Kredi ve Vakıf Katılım şubelerinden ise öğrencinin TCKN si ile eğitim ücretlerini %5 peşin indirimli olarak ödeyebilirler.

1. Ödemelerini KREDİ KARTI ile yapacak öğrencilerimiz ve velilerimiz;

Ön kayıt panelinin (https://mebis.medipol.edu.tr/kayitbasvurulari/osymonkayit) son aşamasında yer alan çevrimiçi ödeme sistemindeki peşin ödeme seçeneğini kullanarak internet üzerinden öğrenim ücretlerini Kredi kartı ile tek çekim %5 indirimli olarak ödeyebilirler.  Öğrenim ücretinin tamamı tek çekim olarak ödenmemesi halinde kayıt işlemleri tamamlanamayacaktır. American Express özellikli ve yurt dışı kredi kartları çevrimiçi ödeme sisteminde kullanılamamaktadır.

1. Havale veya EFT ile ödeme yapmak isteyen öğrenci ve velilerimiz;

Ön Kayıt Paneli’nden peşin ödeme seçeneğini seçerek %5 peşin indirimli ödeme tutarlarını öğrenip aşağıdaki banka hesabına havale/EFT yapabilir. Ödenen ücretlerin Mali İşler Birimi tarafından yapılacak kontrol ve onayından sonra SMS ile bilgilendirme yapılacak olup, kayıt işlemlerinizi bu SMS mesajından sonra tamamlamanız gerekmektedir.

TÜRKİYE HALK BANKASI

ALTUNİZADE TİCARİ ŞUBE: 0896

HESAP NO (TL): 16000024

IBAN NO (TL): TR82 0001 2009 8960 0016 0000 24

ALICI ADI: İstanbul Medipol Üniversitesi

Önemli not: Havale/EFT olarak işlem yapan öğrenci ve velilerimizin ödeme işlemini gerçekleştirirken Dekontun açıklama kısmına öğrenci adı, soyadı ve T.C. vatandaşlık numaralarını yazdırmaları önemle rica olunur. Muhasebe birimi elden nakit tahsilat yapmamaktadır.

1. KREDİ KARTI İLE TAKSİTLİ ÖDEME (9 TAKSİT)

Öğrencilerimiz, ön kayıt panelinin (https://mebis.medipol.edu.tr/kayitbasvurulari/osymonkayit) son aşamasında yer alan çevrimiçi ödeme sistemini kullanarak internet üzerinden öğrenim ücretlerini kredi kartı ile taksitli olarak ödeyebilirler. Çevrimiçi ödeme sistemini kullanarak öğrenim ücretinin taksitlendirilebilmesi (9 taksit) için kullanılacak banka kredi kartları aşağıdaki gibidir.

1 - Yapı Kredi Bankası Kredi Kartları ve World özellikli kartlar

2 - Denizbank Kredi Kartları ve Bonus özellikli kartlar,

3 - Türkiye İş Bankası Kredi Kartları ve Maximum özellikli kartlar,

4 - Halk Bankası Kredi Kartları ve Paraf özellikli kartlar,

5 - Akbank Kredi Kartları ve Axess özellikli kartlar,

6 - QNB Finans Bank Kredi kartları ve Advantage Özellikli kartlar.

Yukarıda sıralanan kartlar dışındaki kartlara taksitlendirme yapılamamaktadır. Öğrenim ücretinin tamamı tek çekim ya da taksitli olarak ödenmemesi halinde kayıt işlemleri tamamlanamayacaktır. American Express özellikli ve yurt dışı kredi kartları çevrimiçi ödeme sisteminde kullanılamamaktadır.

3- OKUL TAKSİT SİSTEMİ (10 TAKSİT)

Taksitli ödemeden yararlanmak isteyen öğrenci ve velilerimizin tercih ettikleri bankanın tüm şubelerinde görevlendirilen bireysel müşteri ilişkileri yetkilileri'ne, öğrencinin ön kayıt panelinin (https://mebis.medipol.edu.tr/kayitbasvurulari/osymonkayit) son aşamasında yer alan OTS ödeme planı ile başvurup taksitli ödeme anlaşması yapmaları gerekmektedir. Taksitli ödeme başvurunuz banka tarafından onaylandığı takdirde ödeme bilgileriniz otomatik olarak üniversitemizin Medipol Eğitim Bilgi Sistemine (MEBİS) aktarılacaktır. Tercih edebileceğiniz banka duyurularına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Akbank OTS bilgileri için tıklayınız.

Albaraka Türk OTS bilgileri için tıklayınız.

Denizbank OTS bilgileri için tıklayınız.

Vakıf Katılım OTS bilgileri için tıklayınız.

Yapı Kredi OTS bilgileri için tıklayınız.

İletişim Bilgileri:

Çağrı Merkezi                       : 444 85 44