2020 – 2021 Akademik Yılı Erken Kayıt İndirimi

04.06.2020

2020 – 2021 Akademik Yılı Erken Kayıt İndirimi
  • Üniversitemize kayıtlı ön lisans ve lisans programları öğrencileri için 2020 – 2021 akademik yılı ücretlerimiz belirlenmiş olup, tüm dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu salgın göz önünde bulundurularak ücretlerimize yıllık TÜFE oranının altında bir oranda (%10) artış yapılmıştır. Erken kayıt indiriminden yararlanacak olan öğrencilerimizin yapacakları ödeme tutarları bir önceki yıllık ücretlere yakın tutarlarda olacaktır. Bu ayrıcalıktan yararlanmak isteyen öğrencilerimiz öğrenim ücretlerini MEBİS ödeme bilgileri sayfasından öğrenebilir ve ödeyebilirler.
  • Erken Kayıt İndirimi 19 – 30 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacak olup, bu tarihler arasında ücretin tamamının peşin veya kredi kartıyla tek çekim olarak ödenmesi halinde %8 indirim uygulanacaktır. Erken kayıt yenileme döneminde indirimli tutara taksitli işlem yapılmayacaktır.
  • Ödeme işlemini kredi kartıyla gerçekleştirmek isteyen öğrenci ve velilerimizin; öğrencilerin kendi MEBİS hesapları üzerinden Ödeme İşlemleri Ekranını kullanmaları gerekmektedir.
  • Üniversitemizin muhasebe birimi nakit tahsilat yapmamakta olup ödemelerini nakit, havale ya da EFT olarak gerçekleştirmek isteyen öğrenci ve velilerimizin ilanda yer alan banka hesap bilgilerini kullanmaları gerekmektedir.
  • Erken kayıt yenileme döneminde kayıt yenilemeyen öğrencilerimiz için Normal Kayıt Yenileme 11 – 25 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak olup, ücretin tamamının peşin veya kredi kartıyla tek seferde ödenmesi halinde %5 peşin indirimi uygulanacaktır. Taksitli ödeme yapmak isteyen öğrencilerimiz için ise indirimsiz tutar üzerinden kredi kartıyla 9, OTS (Okul taksit sistemi) ile 10 taksit imkanlarından yararlanabilirler.
  • 2019-2020 Akademik yılında yurt dışı kontenjandan kayıt olan ön lisans ve lisans programları öğrencilerimiz erken kayıt indiriminden yararlanamayacak olup ayrıntılı bilgi için öğrenci muhasebesi ile görüşmeleri gerekmektedir.

İstanbul Medipol Üniversitesi Hesap Numaraları

Türkiye Halk Bankası

Altunizade Ticari Şube: (0896)

Hesap No: 16000024

Iban No: TR82 0001 2009 8960 0016 0000 24

Alıcı Adı: İstanbul Medipol Üniversitesi

Önemli Not: Ödemelerini bankaya yapacak öğrenci ve velilerimizin; dekontlarının açıklama kısmına öğrenci T.C. kimlik numarası, Ad ve Soyadı yazdırmaları önemle rica olunur.

Ayrıntılı Bilgi için:

Çağrı Merkezi: 444 85 44