2019-2020 Güz Dönemi Ders Seçimi

16.09.2019

2019-2020 Güz Dönemi Ders Seçimi

Üniversitemiz ön lisans ve lisans öğrencileri güz dönemiders seçim işlemlerini 16-28 Eylül 2019 tarihleri arasında MEBİS’den yapacaklardır.

***Detaylı bilgi için ;

Fakülte / Yüksekokul  / Meslek Yüksekokulu tarafından yayımlanacak duyuruları takip edebilir,

İlgili Dekanlık/Müdürlük ve danışman öğretim elemanı ile mail yoluyla iletişime geçilebilir.

Ders seçim işlemleri ile ilgili bilgi için tıklayınız.

Ders transfer işlemleri ile ilgili bilgi için tıklayınız.

Ders seçim işlemlerinde dikkat edilmesi gerekenler için tıklayınız.

***Ders ekleme - silme işlemleri  29 Eylül – 4 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

**Öğrenim ücreti borcunun bulunması durumunda ders seçim sayfası açılmayacağından Öğrenci Muhasebesi Birimine başvurulması gerekmektedir.

**İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavı sonucuna göre birinci sınıfa başlayacak öğrencilerin ders seçim işlemleri için ücret farkını ödemeleri gerekmektedir. Ücret farkının ödenmemesi durumunda ders seçim sayfası açılmayacaktır.

İletişim ve bilgi için : [email protected]

MEBİS sistemine kullanıcı adı ve şifre girilerek ulaşabilir. Sisteme girişte herhangi bir hata ile karşılaşılması durumunda [email protected] adresi ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.

MEBİS kullanım kılavuzunda örnek ders seçim işlemleri görsel olarak anlatılmaktadır.

MEBİS kullanım kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

Bilgi Talep Formu