2019 DGS Ek Yerleştirme Kayıt İşlemleri

444 85 44 – 0216 681 5100

Kayıt Saatleri

9:00 – 17:00

2019 DGS ile bir programı kazanan adayların kayıt işlemleri 15-21 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kayıt Hakkı kazanan adayların kesin kayıt öncesinde https://mebis.medipol.edu.tr/KayitBasvurulari adresinden ön kayıt işlemlerini tamamlamaları zorunludur. Ödeme bilgileri ön kayıtta yer almaktadır.

Ön kayıt paneli için tıklayınız.

Kampüste kayıt ödeme bilgileri için tıklayınız.

Program ve ücret bilgileri için tıklayınız.

Burs ve indirim olanakları bilgileri için tıklayınız.

Yerleşke bilgileri için tıklayınız.

Yurt bilgileri için tıklayınız.

Hazırlık sınıfı muafiyet şartları için tıklayınız.

***Zorunlu Hazırlık sınıfı bulunan programlara dikey geçiş ile kabul edilen ve muafiyeti olmayan öğrenciler için İngilizce Muafiyet Sınavı 22 Ekim 2019 Salı Günü Saat; 10:00 'da Kuzey Kampüs A Blok Giriş Katı AG09 nolu sınıfta yapılacaktır.

KAMPÜSTE KAYIT AŞAMALARI

1. ÖN KAYIT

• Tam burslu ve  %50 indirimli programlara yerleşen adayların kesin kayıt öncesinde https://mebis.medipol.edu.tr/KayitBasvurulari adresinden ön kayıt işlemlerini tamamlamaları zorunludur. Ödeme bilgileri ön kayıtta yer almaktadır.
  1. MUHASEBE

• %50 indirimli programlara yerleşen adaylar ön kayıt işlemleri sonrasında ödeme bilgilerine ulaşarak ödeme işlemlerini gerçekleştirebilirler. Kesin kayıt öncesinde ödeme işlemlerini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

1. EVRAK TESLİMİ VE KAYIT TAMAMLAMA

• %100 burslu programlara yerleşen adaylar https://mebis.medipol.edu.tr/KayitBasvurulari adresinden ön kayıt işlemlerini gerçekleştirmeleri sonrasında evraklarını teslim ederek kayıtlarını tamamlayabilirler.

• %50 indirimli programlara yerleşen adayların ödeme işlemleri sonrasında evraklarını teslim ederek kayıtlarını tamamlayabilirler.

***Gönderilecek Bilgilendirme Mesajlarının Adaylara Ulaşması İçin ;

GSM numarasının tanıtım SMS ayarlarının aktif olması gerekmektedir. Konu ile ilgili olarak GSM operatörü ile iletişime geçilmelidir.

KAMPÜSTE KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

• DGS yerleştirme sonuç belgesi
  • Lise diplomanın aslı ve fotokopisi
  • Ön lisans diplomasının aslı ve fotokopisi  veya  ön lisans mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi
  • Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi
  • Onaylı transkript ve onaylı ders içerikleri ( Kayıt günü ilgili Dekanlığa verilecektir. )

***Gerek görüldüğü takdirde aday öğrenciden askerlik durum belgesi  istenebilecektir.

KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR:

• Posta yoluyla evrak teslimi kabul edilmeyecektir.
  • Kayıt için istenen belgelerin aslı olmadan  fotokopisi kabul edilmez.
  • Belgeler eksik ise kayıt yapılmayacaktır.
  • Belirtilen tarihte kayıt kaptırmayan adaylar herhangi bir hak iddia edemeyecektir.
  • Üniversiteler, gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya  yetkilidir.

ÖĞRENCİ BELGESİ TALEBİ

Kayıt işlemini tamamlayan öğrenciler kayıt tarihlerinden 1 gün sonra e-devlet kapısı üzerinden yada  MEBİS’ten talepte bulunarak e-imzalı öğrenci belgelerini alabilirler.

MEBİS öğrenci belgesi talebi için tıklayınız.

DERS SEÇİM İŞLEMLERİ

Kesin kayıt işlemini tamamlayan öğrenciler ders seçimi konusunda ilgili fakültelerden bilgi alabilirler.

Bilgi Talep Formu