2019-2020 Çift Anadal/Yandal Yedek Kayıt İşlemleri

17.09.2019

2019-2020 Çift Anadal/Yandal Yedek Kayıt İşlemleri

2019-2020 eğitim öğretim yılında Çift Anadal / Yandal Programına yedek olarak kayıt hakkı kazan öğrenciler aşağıda yer alan ilgili dilekçeyi şahsen ya da mail yolu ile Öğrenci İşleri Birimine ulaştırarak kesin kayıt işlemlerini yaptırabilirler.

Yedek olarak kayıt hakkı kazanan öğrencilere bölümler tarafından dönüş yapılacak ve öğrenci isimleri mail yoluyla birimimize de iletilecektir.

Çift Anadal Yedek Kayıt Formu için tıklayınız.

Yandal Yedek Kayıt Formu için tıklayınız.

***Mimarlık, Mühendislik ve Öğretmenlik Çift Anadal Programlarına (Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü de dahil) kayıt olacak öğrencilerin; anadal bölümüne kayıt yaptırdığı yıla ait ÖSYS puan türlerini gösterir belgeyi de kayıt formu ile birlikte şahsen ya da mail yolu ile Öğrenci İşleri Birimine iletmeleri gerekmektedir.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı - [email protected]

Yedek Çiftanadal / Yandal Kesin Kayıt İşlemleri  17.09.2019 - 19.09.2019