2018 YKS Sonuçlarına Göre Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Kayıt İşlemleri

30.08.2018

2018 YKS Sonuçlarına Göre Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Kayıt İşlemleri

YKS sonuçlarına göre kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 3-7 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Elektronik kayıtlar ise 3-5 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Zorunlu nedenlerle elektronik kaydı yapılamayan veya elektronik kaydı tercih etmeyen adaylar 3-7 Eylül 2018 tarihleri arasında Üniversitemizin Kavacık Güney Kampüse gelerek kayıtlarını tamamlayabilirler.

***Bir programına kayıt hakkı kazanan ancak, ortaöğretim kurumlarından mezun olamayarak bütünleme veya tek ders sınava girecek adayların da belirlenen tarihlerde Üniversitemize geçici kayıtları yapılacaktır. Bu adayların mezun olduklarına ilişkin belgelerini, 31 Aralık 2018 tarihine kadar ibraz etmeleri halinde asıl kayıtları yapılacaktır. Bu tarihe kadar mezun olduklarını belgelemeyenlerin geçici kayıtları silinecek ve bu durumda olup belirlenen tarihlerde geçici kayıtlarını yaptırmayan adayların kayıtları yapılmayacaktır.

***Zorunlu Nedenlerle Elektronik Kayıt Yapamayacak Adaylar***
 Sağlık raporu isteyen programlar (İlk ve Acil Yardım ve Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği ),
 Milli Eğitim Bakanlığından lise mezuniyet bilgisi alınamayan öğrenciler,
 Kayıt hakkı kazanan ancak, ortaöğretim kurumlarından mezun olamayarak bütünleme veya tek ders sınava girecek öğrenciler,
 Örgün ön lisans programına kayıtlı olup 2018 YKS ile yine bir önlisans programına yerleşenler veya örgün lisans programına kayıtlı olup yine bir lisans programına yerleşen öğrenciler elektronik kayda dahil olmadığından Üniversitemize gelerek kayıt yaptırmak zorundadır.

Tam burslu, %50 indirimli, %25 indirimli ve ücretli programlara yerleşen tüm adayların kesin kayıt öncesinde ön kayıt işlemlerini tamamlamaları zorunludur. Ödeme bilgileri ön kayıtta yer almaktadır.

Program ve ücret bilgileri için tıklayınız.
Kayıtla ilgili önemli notlar için tıklayınız.

Kampüste kayıt bilgisi için tıklayınız.
Kampüste kayıt ödeme bilgisi için tıklayınız.
Ön kayıt paneli için tıklayınız.
***Kampüse gelerek Zorunlu hazırlık sınıfı bulunan tüm Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Programlarına kayıt yaptıracak adaylar, varsa muafiyet şartlarını sağladığına dair belgeyi Hazırlık Koordinatörlüğünün belirlediği yetkiliye teslim etmek üzere kayıt sırasında yanında bulundurmalıdır.

Elektronik kayıt bilgisi için tıklayınız.
Elektronik kayıt ödeme bilgisi için tıklayınız.
Ön kayıt paneli için tıklayınız.
***E-Devlet üzerinden Zorunlu hazırlık sınıfı bulunan tüm Fakülte/Bölümlere kayıt yaptıracak adayların, varsa muafiyet şartlarını sağladığına dair belge ve dilekçelerini [email protected] adresine 7 Eylül 2018 tarihine kadar göndermesi gerekmektedir.

***Tercih indirimi kullanacak öğrencilerin ÖSYM tercih listesini [email protected] adresine mail olarak göndermeleri gerekmektedir. (E-devlet üzerinden kayıt yapanlar)
***1. Tercihine yerleşen öğrencilerin ÖSYM tercih listelerini belirtilen adrese mail olarak göndermelerine gerek bulunmamaktadır. (E-devlet üzerinden kayıt yapanlar)
(ÖSYM Aday işlemleri paneline giriş yapıldıktan sonra TERCİHLERİM↔TERCİHLERİMİGÖRÜNTÜLE alanından tercih listesinin çıkışını alabilirsiniz. )

***Kayıt işlemini tamamlayan öğrenciler kayıt tarihlerinden 1 gün sonra e-devlet kapısı üzerinden yada MEBİS’ten talepte bulunarak e-imzalı öğrenci belgelerini alabilirler.
MEBİS öğrenci belgesi talebi için tıklayınız.

Zorunlu Hazırlık Sınıfı Muafiyet Şartları için tıklayınız.
Zorunlu Hazırlık Muafiyet Sınav tarihleri için tıklayınız.

İngilizce Dil Okulu için tıklayınız.
İngilizce Dil Okulu Mail İletişim ; [email protected]
İngilizce Dil Okulu Telefon İletişim ; Santral : 444 85 44 Dahili : 58300

Yurt bilgisi için tıklayınız.

Öğrenci İşleri Dairesi İletişim        Öğrenci Muhasebesi Birimi İletişim
[email protected]         [email protected]

Bilgi ve danışma için 444 85 44 numaralı telefondan ve http://www.medipol.edu.tr/ sitesindeki iletişim kısmından Üniversitemize ulaşabilirsiniz.

Bilgi Talep Formu